merhabalar arkadaşlar. ben daha önce başka biryerdede sordum ama oranın bu konuyla alakası yoktu. bu yüzden buraya yeni bir konu açmaya karar verdim. görme engelli bir bilgisayar kullanıcısıyım. işleri hallediyorum ama görsel konularda sıkıntımız olabiliyor.
bizim sizlere yani topluma daha iyi anlatılabilmemiz için bir site kurdum. bu sitede wordpress ve bbpress var. yalnız sitemiz hernekadar wordpress üzerine kurulu isede amacımız blog değil. yani yazı ve resim yayınlamaktan ziyade içinde hem görme engellilerin işine yarayacak yazılımlar, hemde görme engelli olmayanların işine yarayacak içelikler var. ziyaretçi yorumlarına falan kapalı.
amacımız yazı veya resim yayınlamak değil ama wordpress in varsayılan teması çok dar. bana daha kullanışlı bir temayı siteyi bozmadan nasıl yükleyeceğimi ve böyle bir siteye nasıl bir tema gideceğini yazarmısınız? birde ben herşeyi wordpress ten çalıştırmadım.
include veya iframe yöntemiyle farklı dosya ve siteleride çalıştırdım. işte bu nedenle yeni temalarda problem çıkarmı? bbpress ide henüz yayınlamadım. eskiden bir forum vardı oradaki üye ve yazıları bbpress e nasıl aktarabilirim? birde bbpress içinde önerilerinizi alabilirmiyim?
sitenin adresi: www.korlervadisi.com dur bbpress henüz yayında değil ama adresi www.korlervadisi.com/forum şeklindedir. sizlere bir konuda yardımda etmek isterim arkadaşlar. alanım yettiği kadar eğer web alanınız yeterli olmazsa, wordpress yama ve eklentilerini, bbpress ile ilgili dosyaları, ve buraya üye olanların özel resim ve yazılarını kendi server ıma atabilirim. rabisle falan uğraşmayın.
benim 180gb alanımdan yalnızca 2gb dolu 178gb boş alanım var. 2tb de aylı trafiğim var. lingleri sadece size veririm kendi siteme koymam. oraya wordpressciler diye bir klasör açıp içine atarım. ve bunu yalnızca sizler için yaparım buradakileri bir aile gibi görüyorum çünkü. bana sitemdeki bize ulaşın ling ini kullanarak veya korlervadisi@korlervadisi.com adresine mail göndererek ulaşabilirsiniz. hoşça ve dostça kalın arkadaşlar
destek sorusu değil