@Yavuzdemir
Bu mesajımıda size yazdığım mesaj gibi mesajları da başka İNSANlara örnek olması için (ve Yavuz hırsız ev sahibini bastırır ata sözü bir kez daha haklı çıkmasın diye) yazdım.
Resimdeki mesajlarınızı 15 ve 5 dakika zaman aralığı ile yazdığınız için size spam mesaj yazmayın dedim, bunu dememin nedeni; sizin gibi yardım isteyip bir hafta sonra Bilen yok mu? dedi diye; Gereksiz mesaj yazmayın bilen varsa zaten cevaplayacaktır uyarısını alan insanlara haksızlık olmaması içindi, kıyaslama ve akıl eşit davranmayı gerektirir.
Siz daha konuyu yeni açmıştınız, hiç bir girişim yapmadan şunu okudum, şunu yaptım, şu oldu diyecek durumda olmadan mesaj yazıyordunuz, bu sayede mesajlarınız forum anasayfasında en üste taşınıyordu, ben 7 aylık bir üye olmama rağmen o kadar çok arama yapıyorum ki; foruma giriş yaparken yanlışlıkla hep giriş butonu yerine arama butonuna tıklıyorum, ben böyle arama yaparken, sizin için arayıp bulup cevap diye yazdığım linklere bakmadan okumadan habire mesaj yazmanıza ne diyecektim.
Bu mesajıma,
Sizi buraya yönlendirme nedenim bu yazıydı, siz okumaya üşenip spam mesaj yazıyorsunuz, yöneticilerden uyarı almak üzeresiniz aramadan, okumadan mesaj/konu yazmayın.
önce bunu yazacağınıza,
İlk defa yazıyorum bu foruma, burayı bulamadım ve diğer başlığı altına yazmıştım... kusura bakmayın.
bu mesajınızı yazsaydınız, olay bu noktaya gelmezdi..
Ha bu arada canarkadaş adlı üyemiz biraz saygısız değil mi sizce de? Hem bana "okumaya üşenip spam mesaj yazıyorsunuz" gibisinden bir suçlama getirerek haksız yere, hem "okumadan mesaj/konu yazmayın" gibi emir vererek konuşuyor, hem de uyarıyı yapması gereken moderatör arkadaşların işine karışıyor
Bu ironi her şeyi açıklıyor aslında..
İnternette bu gibi durumlar çok yaşanıyor, ben genç olduklarını düşündüğüm bu durumları yaratan arkadaşlara İnternet zıpırları diyorum, sizin de onlardan olduğunuzu elimdeki bilgilerin kısıtlı olması nedeniyle iddia edemem, Allaha şükür ben de kıyaslama yapmak tik haline gelmiş durumda, yani sizi kıyaslalayacak veriler elimde olmadığı için net konuşamıyorum, sizinde benimle ilgili forumda, sitemde araştırma yapmadan ileri geri yazmamanız gerekirdi, son olarak emin olun size yazdığımın 10 katı daha sert ve ters mesajları bir çok kullanıcı yazıyor, benim ve sizin kısmetsizliğiniz o gün aynı anda sizin tarzınızda bir çok gereksiz mesaj yazan üye olmasıydı.
Eğer o gün forum yöneticilerimiz aktif olsaydı sizi zaten uyarılardı, bu forum diğer zıpır forumlara benzemediği, standartları ve kalitesi ile ciddi bir forum olduğu için yeni katılımcılar tarafından hazmedilmesi zor oluyor.
Hasan bey, mümkünse arkadaşın üyeliğini eski haline getirirseniz sevinirim ben bundan sonra bu konuyla ilgili mesaj yazmayacağım.