WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Pingback'i kaldırmak

(6 mesaj(lar))
  • 11 ay önce utkuts tarafından başlatıldı
  • utkuts tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Aslında emin değilim ama sanırım pinback deniyor bu olaya. Yazdığım bir kaç yazıyı bazı arkadaşlar saolsun link vererek yayınlıyor bloglarında iyi gayet güzel sevindirici bi haber :) ama yorum bölümüne gelen otomatik yazıların çıkmasını istemiyorum. Bunları nası engelleyebilirim acaba?

11 ay önce #
  2. Daha açıklayıcı bir cevap verebilecek olan varmı acaba?

11 ay önce #
  3. "yorum bölümüne gelen otomatik yazıların çıkmasını istemiyorum" derken neyi kastediyorsunuz? Bu şekilde pingback ve yorumların onaydan geçip de yayınlanmasını istiyorsanız yönetim panelinde Tercihler -> Tartışma bölümünden ayarları yapabilirsiniz.

11 ay önce #
  4. aligon
    Üye

pinback'ler sitemde görünsün ama yönetim panelinde görünmesin diyorsanız, bu pek mümkün değil. mantıken, yönetim panelinde olmayan hiçbir şeyi (görseller hariç) sitenizde görüntüleyemezsiniz.
    yok eğer pinback'leri engellemek istiyorsanız, tercihler/ tartışma/ "Diğer bloglardan bağlantı uyarılarına izin ver (pingback ve geri izlemeler)" seçeneğini kaldırırsınız.
    onay'dan geçtikten sonra yayınlamak isterseniz, Hasan bey'in söylediği şekilde yaparsınız.

11 ay önce #
  5. @aligon teşekkürler istediğim söylediğin şeydi.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.