WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WP Kurulumunda Hata?

(4 posts)
  • 9 ay önce ApoCaLYpSe tarafından başlatıldı
  • ApoCaLYpSe tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ApoCaLYpSe
    Üye

---
    WordPress veritabanı hatası: [Invalid default value for 'comment_date']
    CREATE TABLE wp_comments ( comment_ID bigint(20) unsigned NOT NULL auto_increment, comment_post_ID int(11) NOT NULL default '0', comment_author tinytext NOT NULL, comment_author_email varchar(100) NOT NULL default '', comment_author_url varchar(200) NOT NULL default '', comment_author_IP varchar(100) NOT NULL default '', comment_date datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', comment_date_gmt datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', comment_content text NOT NULL, comment_karma int(11) NOT NULL default '0', comment_approved enum('0','1','spam') NOT NULL default '1', comment_agent varchar(255) NOT NULL default '', comment_type varchar(20) NOT NULL default '', comment_parent bigint(20) NOT NULL default '0', user_id bigint(20) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (comment_ID), KEY comment_approved (comment_approved), KEY comment_post_ID (comment_post_ID) ) DEFAULT CHARACTER SET utf8

localhosttan veritabanını içeriye aktarmayı deneğimdede hata veriyor?
    #1067 - Invalid default value for 'comment_date'
    --
    Hatası Alıyorum ve bu WP nin 2.2.3 ve 2.3 Sürümlerindede veriyor.
    İşin içinden çıkamadım localde çalışıyor hostingde bir problem olabilir diye düşünüyorum?
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Tarih: 9 ay #
  2. ApoCaLYpSe
    Üye

Bir Türlü Çözemedim Localdekini Yüklerdende Böyle Bir Problem Yok Çatır Çatır Çalışıyor :)
    Hostingdemi Bir Problem Vardır Acaba?
    Aşağıdakiler Sunucumun Sürümü;

# Sunucu sürümü: 5.0.37-standard
    # Protokol sürümü: 10
    # Sunucu: Localhost via UNIX socket

3. Eklenti var mı

yorumları etkileye bilecek.

4. ApoCaLYpSe
    Üye

Sorun Halloldu Şimdilik :)
    Database'deki tüm datetimeleri değiştirdim :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.