WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress Veritabanı Hatası

(6 posts)
  • 9 ay önce Byte tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Wordpress sürümünü yükselttikten sonra yazıları yazıp yayınlaya tıklayınca şu hatayı alıyorum;

WordPress veritabanı hatası: [Table 'benimdil_dilim.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM

<

p LEFT JOIN
    <

pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN
    <

c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID

WordPress veritabanı hatası: [Table 'benimdil_dil.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM

<

p LEFT JOIN
    <

pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN
    <

c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimdil/public_html/wp-includes/wp-db.php:160) in /home/benimdil/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 390

Bu hatayı nasıl giderebilirim?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, konu başlıklarınızda "yardım" benzeri ifadeler kullanmayın. [Hasan]

Tarih: 9 ay #
  2. Genel bir cevap verebilirim sizinkinin benzeri bir hatayla karşılaştım ve : hataları gidermek için önce eklentileri etkisizleştirip, veritabanı optimizasyonu yapıp sonra tek tek eklentileri etkinleştirip hataya neden olan uygulamayı denedim Sitemap eklentisindenmiş. Büyük bir ihtimalle sizinki de eklentilerdendir.

3. Evet bendeki hata da siteharitası eklentisinden kaynaklanıyormuş.Teşekkürler.

4. sitemap eklentisinin son sürümü ve 2.3 ile uyumlu hali çıktı bilginize.

5. Sercan
    Engellenmiş

ayrıca simpletaggingde hata veriyor bakalım pasiflicez sonra son sürüm atıcaz tek tek aktifliycez umarım düzelir 2.3 bazı noktalarda köklü değişimi var o yüzden geçmessek gelecek yeni sürümlere direk geçiş yapamayız yoksa bu sürüme geçmezdim yahu :D
    ben uğraşlara başlayayım kötüsü direct panel cpanel kaldırmıyor benim siteyi o yüzden veritabanada giremiyorum of of uğraşalım bkaalım :D

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.