WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP-Contact İletişim eklentisi (Türkçe)

(5 posts)
  • 9 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ImageShack

Wordpress'in 2.3 sürümü ile çalışan (önce ki sürümlerde deneyemedim) Eric Medlin tarafından yazılmış WP-Contact iletişim eklentisi, aynı addaki iletişim eklentilerinden, iletişim formunu yan menüye yerleştime imkanı veren bir eklenti, eklenti kurulumu sonucu sitemiz kontrol panelinde bir gelen sayfası oluşuyor, ve mailler buradan yönetiliyor, cevaplanıyor, eklenti normalde yan menü için tasarlanmış, ama tema dosyalarına aynı kod eklenerek sayfalarda da iletişim formu oluşturmak münkün, kurulum detayları indireceğiniz dosyada mevcut.

Eklentinin şu anki 1.0 sürümünü burada test edebilir, Türkçe olarak buradan Rapıdshare buradan divshare yada buradan Viranshare indirebilirsiniz.

Tarih: 9 ay #
  2. eline sağlık.. hızır mısın bilader :)

gerçi benim ihtiyaçım yok ama çok kişi yararlanacak.

Tarih: 9 ay #
  3. Sağol EylülTOPRAK, her yerde ikimizin mesajları, körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi oluyor diye mesaj yazmak istemiyorum, bu seferde sana haksızlık oluyor, gecikme bundandır bilesin :) .

Tarih: 8 ay #
  4. Maillerin geldiği/geleceği adresi nasıl değiştireceğiz ? :(

5. Maillerin geldiği/geleceği adresi nasıl değiştireceğiz ? :(

Sorunuzu doğrumu anladım bilmiyorum ama, mailler sitenizde kontrol panelinde oluşan gelen kutusuna geliyor, dolayısıyla bir mail adresi gerekmiyor, peki cevap yazdığınız kişi tekrar siteye gelip iletişim alanından mı mesajlaşacak derseniz maalesef evet, eklentinin kullanımında bir çok sorun olduğunu kullanınca farkettim, mesela gelen mailllerden siteyönetimi/yönet/gelenkutusu'na girip mail gelmişmi diye bakarsanız ancak haberdar olabiliyorsunuz, daha var sıkıntı veren özelliği ama şu an aklıma gelmiyor.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.