WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WP MySQL Problemi

(8 posts)
  • 9 ay önce yok2504 tarafından başlatıldı
  • yok2504 tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. http://img52.yukle.tc/images/7937asd.JPG

version 2.0.11 kullanıyorum bu ekranda gördüğünüz yerin açılması 160.29 saniye sürdü dehşet verici ve çok can sıkıcı bir durum, sorunun versiondan kaynaklandığını düşündüm version yükselttim fakat düzelmedi, mysolden olduğunu düşündüm mysolü sildim tamamen sonra yeni mysol açtım fakat yine düzelmedi. problemin en ilgi çekici tarafı sadece http://www.xxxxxx.com/wp-admin/index.php adresinde admin panelin "Başlangıç" sekmesine tıklayınca olması, buraya tıklayınca sistem çok geç cevap veriyor. acaba wordpress in haber rss lerini çekmesinden olabilirmi? Diğer sekmeler in cevap süresi 0.20 saniye sunucumuz gayet hızlı problem sunucudan kaynaklanmıyor bu sayfadan kaynaklanıyor. bunun nedeni nedir, ne olabilir, sizlerde böyle bir problem yaşadınız mı? bunu nasıl aşabilirim?

yaklaşık 1 senedir wp kullanıcısısıyım bir çok site açtım hiç böle bişeyle karşılaşmadım.son 2 gün hariç...

şimdiden teşekkürler

Tarih: 9 ay #
  2. Biraz bekleyin hala canınızı sıkıyorsa index-extra.php dosyasından bu tur bağlantıları kaldırabilirsiniz.

3. eylültoprak bilgi için teşekkür ederim, dediğin gibi bir süre daha bekleyeyim sabır en büyük erdedir derler :P

not:bu foruma ne zaman bişey yazsam sen cevap veriyorsun bu ilgin için tüm wp kullanıcıları adına teşekkür ederim :-D

4. Sercan
    Engellenmiş

belkide serverla alakalıdır siten geç açılıyor anladığım kadarıyla serverla bağlantısı olabilir.

5. yukarıda ayzdığım gibi serverla alakalı değil şimdi bintane domain var örnek veriridim ama reklam olmasın.

sadece

wp-admin/index.php 'de (160.29 saniye) bu problemi yaşıyorum diğer sekmelerin açılma hızı 0.20 saniye yani serverla alakalı değil, o sayfa ve muhtemelen rss haberlerin içe impor edilmesinden dolayı.

not: index-extra.php dosyasını düzenlemekte zorlanıyorum, bu haber rss'lerini iptal edip biriniz paylaşabilirmi, haberlerin olmayacağı şekilde.

6. problemi kesinleştirdim index-extra.php dosyasının dışarıdan çektiği rss bağlantılardan dolayı bütün blog'u yavaşlatıyor, bende kökten sildim muhahaha o bölüm "Not Found" hatası versede gönlüm rahat zihni ve fiziki stresi üzerimden atmamın verdiği bu rahatlığı size kelimelerle anlatamam :D

teşekkürler.

7. aligon
    Üye

böyle yaparsanız, size bağlantı veren blogları ilgili sayfada göremezsiniz. (hani şu "son gelişmeler" yazan yerde "gelen bağlantılar" kısmı).

8. farkındayım, ama o bağlantıların bulundukları serverların yavaşlığı yüzünden de ben kendi sitemi yavaşlatamam, zaten bilinçli bir kullanıcı isek arada bir www.wordpress-tr.com a girmemiz yeterli olacaktır.

sevgiler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.