arkadaşlar bir tema buldum ama bunu nasıl siteme ekliyeceğim bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
[kilitli] Siteye tema eklemek
(6 posts)-
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun. Başlık düzenlendi. [Hasan]Tarih: 9 ay #
-
wp-content/themes klasöre ftp yolu ile atın, ondan sonra admin panelinden "Görünüm" menüsünden "Temalar" butonu seçip, açılan sayfasında "Mevcut Temalar" arasında eklediğiniz tema resmine tıklayın, o kadar.
Tarih: 9 ay # -
teşekkürler ama wp-content/themes yadığımda bu siteya giriş izniniz yok yasak diyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
mesela www.kkkkk.com/wp-content/themes bu şekilde yapıyorum ama yasak çıkıyor bir anlam veremedim. eğer sorun benden kaynaklanıyorsa yapmam gereken nedir şimdiden teşekkür ederim...Tarih: 9 ay # -
"wp-content/themes" i adres çubuğunda değil, ftp'de arayın :) Bulduktan sonra tema klasörünü bu klasörün içine atın. Bundan sonrasında da @Zyama'nın anlattığı yolu izleyin.
Tarih: 9 ay # -
Lütfen forumda arama yapınız. Yardım - çabuk olun gibi kelimeler size bir şey kazandırmayacaktır. HeytbecomTarih: 1 ay #
-
Ftp aracılığı ile sunucunuz/wp-content/themes klasörü içine tema dosyasını gönderip, siteniz/tasarım alanından istediğiniz temayı seçin..
Tarih: 1 ay #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
destek sorusu değil
kilitli