WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] Siteye tema eklemek

(6 posts)
  • 9 ay önce speciallaz tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. arkadaşlar bir tema buldum ama bunu nasıl siteme ekliyeceğim bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun. Başlık düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 9 ay #
  2. wp-content/themes klasöre ftp yolu ile atın, ondan sonra admin panelinden "Görünüm" menüsünden "Temalar" butonu seçip, açılan sayfasında "Mevcut Temalar" arasında eklediğiniz tema resmine tıklayın, o kadar.

3. teşekkürler ama wp-content/themes yadığımda bu siteya giriş izniniz yok yasak diyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
    mesela www.kkkkk.com/wp-content/themes bu şekilde yapıyorum ama yasak çıkıyor bir anlam veremedim. eğer sorun benden kaynaklanıyorsa yapmam gereken nedir şimdiden teşekkür ederim...

4. aligon
    Üye

"wp-content/themes" i adres çubuğunda değil, ftp'de arayın :) Bulduktan sonra tema klasörünü bu klasörün içine atın. Bundan sonrasında da @Zyama'nın anlattığı yolu izleyin.

5. Bu şekilde yazdım ve "Windows bu klasore erisemiyor.Yazılı dosya adının geçerli olduğundan ve klasore erişiminiz olduğundan emin olun¨ yazdı.Ne yapmalıyım???Çabuk yardım???

Lütfen forumda arama yapınız. Yardım - çabuk olun gibi kelimeler size bir şey kazandırmayacaktır. Heytbecom

Tarih: 1 ay #
  6. Ftp aracılığı ile sunucunuz/wp-content/themes klasörü içine tema dosyasını gönderip, siteniz/tasarım alanından istediğiniz temayı seçin..

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.