WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temayı iki bloklu yapmak

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar, word press sistemiyle yeni tanıştım gerçekten mükemmel bir sistem. Ayrıca bu siteyi kuranlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim önemli bir sorunum var. Bir tema beğendim illa ki bu tema olsun istiyorum. Ama bu temayı siteme uyarlayamadım.

Tema önizleme burada

İndirme linki ise burada

Bu temanın sadece sol tarafında blok var ama ben iki taraflı olmasını istiyorum. Bir de arka plan rengini nasıl ve nereden değiştireceğimi bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, fakat lütfen forum kurallarımızı okuyun, konularınızı doğru bölüm altına açın, konu başlıklarınızda "acil, yardım" gibi ifadeler yer almasın. Başlık düzenlendi, konu uygun bölüme taşındı. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Temanın css style dosyası içinde bulunan, body ile başlayan satır arka plan renginin atandığı yerdir.Buralarla oynama yaparak istediğini elde edebilirsin.

Ayrıca detaylı bilgi için buraya bakmalısın.

1 yıl önce #
  3. Tek bir temada takılı kalma. Bana göre o tema istediğin kadar düzenleme yap pek bir şeye benzemeyecektir.
    google a gir

wordpress themes

arat... çok fazla alternatif bulacaksınız.

* CSS ve html konusunda bilginiz yok ise google'dan yine kelimeleri aratarak öğrenebilirsiniz. Oldukça faydalı olduğunu göreceksiniz.

1 yıl önce #
  4. Karyoka, çok teşekkürler yardımın için. Ancak stil dosyasında dediğin yerdeki renk kodunu değiştirdim olmadı daha sonra o sayfadaki tüm renk kodlarını denedim yine olmadı. Verdiğin link de açılmadı. Ve blokları nasıl iki taraflı yapabilirim bunu hala öğrenemedim. Temyı düzenleyip bir yere yükleyebilir misin zahmet olmazsa. Teşekkürler.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.