WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı başlıklarını anasayfada göstermek

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce bonjurkes tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. bonjurkes
    Üye

Merhaba,

Benim yine bir sorum olacak :)

Blogumda yazmış olduğum tüm yazıların linklerini yazı başlıkları ile birlikte anasayfada gösterme şansım var mı?

Mesela yazdığım Deneme 1 ve Deneme 2 başlıklı yazılar blogun anasayfasında başlık olarak gözükecek ve isteyen başlığa tıklıyıp yazıyı okuyabilecek.

11 ay önce #
  2. Wordpress sisteminde son yazılar, son yorumlar gibi özellikleri sitemizde görüntülemek için gereken kodlardan derlediğim örnek kodları burada (pastebin) ve burada (shortText) görebilirsiniz, resim numarası ile eşleşen kodu temanızda görünmesini istediğiniz yere örneğin genelde kullanılan sidebar.php ye yapıştırıp kaydedin, sonra site sayfanızı tazeleyerek görünüme bakın.

@bonjurkes sizin istediğiniz 1 ve 5 no'lu resimle eşeleşen kodlar.

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

11 ay önce #
  3. bonjurkes
    Üye

merhaba,

konuyu tekrar yukari tasidigim icin kusura bakmayin. Acikcasi sormak istedigim bir sey daha var.

Bu istedigim ozelligi, yazi basliklarini ana sayfada gostermek, mesajlarin gosterildigi kisimda yapabilirmiyim? Yani kastettigim yer index.php de ilk kurulumda cikan hello world kismi yerine son yazilarin basliklari olacak, belirli bir sayidan sonra da, mesela 100 basligi gosterdikten sonra ikinci sayfada geri kalan diger 100 basligi gostercek.

Istedigim sey cok mu fantastik acaba ? :)

10 ay önce #
  4. sabriyener
    Üye

bonjurkes aynı şeye benim de ihtiyacım var.
    sitedeki tüm yazıları katagorisiz olarak listelemek istiyorum.
    mutlaka basit bir yolu vardır. ama nasıl?

10 ay önce #
  5. @sabriyener

Buraya, buraya ve buraya bakın.

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.