WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

2 Tane keywords

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce izmirli tarafından başlatıldı
  • izmirli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. izmirli
    Üye

Arkadaşlar sitemde simple taggin eklentisi kurulu olduğu zaman bir sayfamda 2 tane keywords çıkıyor. Bir benim headere eklediğim diğeride simple tagging eklentisinin keywordu. Bu 2 sinin birarada yararı yok sanırım simpletagging eklentisinin keywords unu kaldırmanın bir yolu varmı ? Etiket ayarlarına baktım ama orada yoktu.

1 yıl önce #
  2. etiket ayarlarında var. ama tam yerini ezbere bilmediğim için diyemiyorum.. dikkatli bakın.

1 yıl önce #
  3. izmirli
    Üye

Otomatik başlığa ekle:

bu var tıkı kaldırıp ayarları güncelle diyorum ama yine etkin hale geliyor.

1 yıl önce #
  4. izmirli
    Üye

tamam eylultoprak yardımlar için teşekkürler sorun sürüm farklıllığından kaynaklanıyormuş wp 2.2.3 sürümünü ile simple tagging 1.1.7 uyuşmuyormuş. Birde sizce 2.3 e geçeyimmi yararlı olabilirmi.

1 yıl önce #
  5. 2.2.x üstünden geçmek mantıklı değil..

Eğer yeni kurulum yapıyorsanız. 2.3'den başlayın..

Her zaman olduğu gibi yeni sürümler sancılı.. Bunu en çok 2.1.3 'de hissettik.. Köklü değişiklikler var.. Pluginlerin güncelleşmesini bekleyin.. ve http://codex.wordpress.org/Template_Tags burayı takip edin..

birde şöyle söylim.. bekleyin acemiliğiniz varsa. kendinize güveniyorsanız geçin.. tecrübe olur açınızdan.

1 yıl önce #
  6. 2.3 ile çalışan meta keywords için meta-se eklentisini önerebilirim.. gerçekten işe yarıyor ve bende simple taggingdeki gibi türkçe karakter sorunu vermedi... halen sitemde kullanmaktayım...

1 yıl önce #
  7. ben bunun yerine headspaces 2 diye bilirim.

1 yıl önce #
  8. izmirli
    Üye

şu an 2.2.3 te kalmak sağlıklı diyorsunuz yani eklentilern güncellemesini beklemek daha iyi sanırım hem mantıkende öyle.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.