WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Etiket özel alan + seo pack

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gevv tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. şuan wordpress dexter kullanıyorum memnunum :) fakat kafamı oldukca karıştıran bir durum var

şimdi özel alan olayını bir türlü tam olarak anlayamadım sorularıma bir türlü cevap gelmemişti bende anladıgım kadarı ile kullandım konu konu ile ilgili bir kelimeyi alan kısmına yazdım deger olarakta konu içinde geçen belli kelimeleri yazdım böyle kullandım

dextere geçtigimde Etiketler bölümü eklendi özel alan kısmıda yerinde duruyor özel alan ve etiketler bölümü farklı işler yapıyor anladıgım kadarı ile iyide özel alan bölümüne etiket bölümüne yazılabilecek şeyleri yazıyordum acaba etiket bölümünede konu içinde geçen farklı kelimelerimi yazsam ?

bugün :) all in seo ile tanıştım :) ve kurdum oldukca yararlı bir eklenti okuduklarıma göre fakat oda anahtarkelime başlık vs. bilgiler istiyor konu açarken

etikeler
    özel alanlar
    all in seo

bunları nasıl kullanmalıyım sadece seoyumu kullanayım yoksa birliktemi kullanayım birlikte kullanacaksam nasıl kullanmalıyım :)

1 yıl önce #
  2. birde headspace2 var.. seni biraz uğraştırır.

all in one seo ise ikide bir girmene gerek yok tercihlerden doldur.. eğer konuya göre değişiklik yapacaksan oraları doldura bilir..

etiket sistemine geçmenin artık şart olduğunu düşünüyorum.. seo açısından değil kategorileme açısından..

bu arada burdan ilgilenenlere duyrulur.. google arama betiğini değiştirdi. pr artık hiç bir şey demek.. o yüzden google seo çalışmaları bundan sonra bir şeye yaramayacak bir çok site yakında google tarafından bu şekilde çökmüş olacağına inanıyorum..

tasarım yapan, site tasarlayanlara yada yönetici olanlara bir tavsiye artık insana yönelik çalışılması gerekli google göre değil.

bakın pr değerim sıfır değişik bir kategoride bir sitem var.. 5000 tekil ziyaretçi aylık bana göre çok iyi.. herhangi bir yerde herhangi bir şekilde linkim yok yani google etki etmiyorum.. bunu böyle başaracağıma inandım ve öylede olacak.. çok yakında daha da güzel olacak..

bırakın seo çalışmasını artık herşeyin özgün olmasına bakılıyor..

1 yıl önce #
  3. tama seo eklentisini benimde şimdi :) pek aklıma yatmadı anladıgım kadarı ile wordpress bunun için özel çalışmalar yapmış :) ama etiketler ve özel alanları açıklasanız iyi olurdu :)

bu arada bir robot.txt oluşturup tüm örümçekleri engellediginizde eminim 5000 düşecek

1 yıl önce #
  4. Yok yok robotları engellemek yok.. onlara göre site yapmak yok demek istedim.. onlar gelsinler görsünler yine..

Özel alanların içinden çıkamadım ama etiketleme sistemini kullanın 1-5 arası bir etiketleme ile yazıyı etiketleyin fazlası çorba yapar sistemi ki çokça çorba site görüyoruz artık..

bunların hepsinin sonu gelecek yakında.. bekleyin..

Ben seo eklentilerine karşı değilim yanlış anlaşılmasın.. Sadece ziyaretçiye göre değilde arama motorlarına karşı siteler kurup tasarlanıp yayınlanmasına karşıyım.. Seo eklentilerinin çoğu dikkat ederseniz ziyaretçilerin işinede yarar.. All In One Seo 'yu uzun zamandır kullanıyorum zaten..

1 yıl önce #
  5. birde etiketler bölümüne girilen etiketler konu içinde görünmüyor bunun için bir kodmu eklemem gerek temaya

1 yıl önce #
  6. o burdan

1 yıl önce #
  7. tamam o zaman şöyle yapıyorum etiketleri ve özel alanı kullanıyorum seo gidiryor şimdi etiketlere konu ile ilgili kelimeleri az öz yazıyorum özel alanada yi ne konu içinde geçen kelimleri yazıyorum

1 yıl önce #
  8. aligon
    Üye

@gevv, özel alanda, konu içinde geçen kelimeleri yazmak zorunda değilsiniz (hatta yazmıyorsunuz). zaten daha önceden de bu konu hakkında bilgi verilmiş (link)

1 yıl önce #
  9. :d dha önce okumuştum ama şimdi anladım :) teşekkürler

1 yıl önce #
  10. seo pack eklentisini kaldırdım ama bu eklenti farklı bir sorunumuda çözmüştü :) yapılan ayarlarda site başlıgına yazdıklarım pencerede görünüyordu daha önce sitenin adresi vardı nasıl düzeltecegim hakkında bilgi edinememiştim :) bende normaldir herhalde dedim ama bu eklenti degiştirince belki gözden kaçmiş birşeyler vardır dedim pencerede site adresi yerine yazdıklarımın görünmesi için ne yapabilirim ?

1 yıl önce #
  11. aligon
    Üye

elimde var olan bir temaya göre konuşuyorum
    header.php'de
    php wp_title(xxx); ?></title>
    yazan satırdaki xxx yazan kısmı silerseniz oluyor. en azından bende oldu. (xxx yazan yerde "blog name" yada "blog info" gibi bir ibare var. onu silmeniz gerekiyor.)

1 yıl önce #
  12. aligon
    Üye

Düzeltme:
    <title><?php bloginfo('name'); ?> satırındaki name'yi silmeniz gerekiyor.

1 yıl önce #
  13. tamadır hallettim :) daha önceleri tercihler bölümünde Blog başlığı: bölümüne yazkılarım görünüyordu bende hiç birşey yazmıyordum bu seferde site adresi görünüyordu şimdi tekrar Blog başlığı: bölümüne istedigimi yazdım temada görünmüyor sanırım gösteren kodu silmişim :)

bu arada söylediginiz kodu buldum sildim ama işe yaramadı neyse sorunu çözdümya yeter Teşekkürler

1 yıl önce #
  14. birde :) seo pack eklentisini kaldırdıktan sonra eklentinin kullanıldıgı bir konuyu düzenlemek istedigimde özel alan kısmındaki degişikligi gördüm özel alannı artık bu şekilde kullanmayı düşünüyorunm :) eklenti fikir vermiş oldu :d
    http://img218.imageshack.us/img218/4060/adszyy4.jpg

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.