WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Fatal error hata mesajı

(7 posts)
  • 9 ay önce cematam tarafından başlatıldı
  • seyyahayati tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. cematam
    Üye

Merhaba yaklaşık 1 haftadır oluşturmak için atölye çalışmaları yaptım wordpress uygulamsını hiç açmadım. bugun öğrendiğim çok dilde kullanımı uygulamak için açtığımda aşağıdaki hatayı verdi.
    Acaba düzeltilebilir mi?
    Yoksa herşeyi yeni baştan mı yapacağım ki bundan oldukça endişeliyim.

Fatal error: Call to undefined function: wp_get_current_user() in c:\program files\easyphp1-7\www\wordpress\wp-includes\capabilities.php on line 446

Tarih: 9 ay #
  2. cematam
    Üye

Yeniden kurdum.
    internetten son sürümü indirip.Eskisini başka bir klasörün altına kopalayadım aynı yerde.
    şuanda eskiyaptığım ayalrıda gördü emeklerim boşa gütmedi şükürler olsun.

3. dediğinizi tam anlamadım ama geçmiş olsun.

4. cematam
    Üye

Hemen anlatayım,

Yeterki yardımcı olmaya çalışan arkdaşlarımız olsun.

Şöyle easyphp'yi aktif hale getirip.
    explorer yada firefox adres boşluğuna localhost yazdığımda
    wordpress seçeneği geliyor ona tıklayıp oluşturduğum wordpress alanı açılıyordu ama malesef ilk mesajda anlattığım hata mesajı içeren beyaz bir sayfa açıldı ve tabi ilk mesajdaki hata mesajı bu beyaz sayfanın içinde yazılı durumda duruyordu.

Teşekkürler,

=)

5. arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var
    siteye giriş yaparken bu altta ki hata ile karşılaşıyorum

Fatal error: Call to undefined function: wp_safe_redirect() in /home/firatsar/public_html/seyyahayati/wp-login.php on line 329

bu hata sayfasında explorer de adres kısmının sonuna wp-admin yazıyorum

yönetici sayfasına giriyor bu seferde çıkış isteyince bu hatayı veriyor

Fatal error: Call to undefined function: wp_safe_redirect() in /home/firatsar/public_html/seyyahayati/wp-login.php on line 83

giriş ve çıkışı rahat yapabilmem için ne yapmam gerekiyor.......!!!!!!

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun; aynı mesajı birden fazla başlıkta yazmanıza gerek yok, gereksiz ünlem işaretleri kullanmayın. [Hasan]

Tarih: 5 ay #
  6. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3226?replies=17#post-21818

Bir defa sorarsanız iyi olur..

7. eylül toprağın dikkatine zaten başka kimse bana dikkatini vermiyor neyse arkadaşım benim sitede yan menülerde sorun var linklerin üzerine gelince aşağıya doğru kayıyor bu hata mı gereken yerlere yazdım ama kimse cevap yazmadı bi ilgilensen diyorumveya bi siteye bak da ona göre bi cevap yaz ve biliyorsun benim anlayacağım dille yazarsan sevinirim :) pls

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.