WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yönetim paneline girerken hata alıyorum

(24 posts)
  • 9 ay önce ozmeler tarafından başlatıldı
  • seyyahayati tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Merhabalar

Benim sitemde onceden wordpress kullanıordum başarılı bir şekilde sorunsuz idi daha sonra forum kurdum wp yi sildim ama bende sql vardı forumda olmayınca tekrardan WordPress kurmaya karar verdim yeni sürümünü indirdim wordpress kurdum eski sql phpmyadmin den yukledim başarılı bir şekilde yuklendi dah asonra sitemi actım tıkladığım yerler basarılı bir şekilde çalışrı yazılarımı okuyabildim admin kısmına tıkladım kullanıcı adımı şifremi yazdım [eski sql daki gibi] ama sonra

You do not have sufficient permissions to access this page.
    bu hatayı aldım dediim şifremide değiştirmiş olabilirm o yuzden yeni şifre gonderdim mailime yeni şifre ile denedim olmadı bunun sorunu ne ola bilir
    ayrıca bende oncede .htaccess vardı şimdi oda yok acaba onun etkisi olabilirmi?

yazım kurallarında bozukluk varsa kusura bakyın arkadaslar saygılarımla

ulr: http://www.tranceturkey.com

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

Tarih: 9 ay #
  2. cerezleri temizleyin.. ama sanırım üyelik seviyesi ile ilgili bir sorun var.
    eğer tabi o mesaj sunucu mesajı değilse.

klasor ve dosyaları chmod 755 verin derim yinede.

3. çerezleri temizledim

dosylar zaten chmod 755 değerinde

halen aynı hatayı almaktayım

4. bi ihtimal de olsa, sql read only mode da olabilir onu kontrol edin.

5. onu nasıl yapacam hakkında bir makale yada acıklayıcı bir yazı varmı yada siz buraya yazsanız olurmu eğern bunlarda olmazsa veridğim emekler boşa gitmiş olup 0 dan site yapmak zorunda kalacam

6. ...eski sql phpmyadmin den yukledim başarılı bir şekilde yuklendi...

Eski SQL'i çalıştırken "wp_users" tablosunu yarattırma,çözülecektir.Bu hata her yedek alıp yükleyenin bir sorunu :)

7. peki neyle giriş yapacak :) install.php yeniden çağırması mı gerekecek..

8. Önce normal kurulum yapacak.Daha sonra wp_users tablosu haricindekileri import edecek.

Sonrada kurulumdaki k.adı,şifreyle giriş yapacak.

9. İşte budur :)

10. aciklamalar icin tesekkurler. bir cok sey denedim ama aynı hata bendede var ve duzelmiyor. yedek alıp baska servera aktarınca oldu hata. wp_user tablosunu sildim tekrar kurdum wp yi, tabloyu geri yukleyince yine bozuldu. wp user da kayitli 4000 kisi fln var. tamamen de silemiyorum. varmi bi cozum. aciklayici olursa sevinirim. soalunuz. msnim : ***

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, yardım isteme amaçlı e-posta/msn adresi paylaşmayın. [Hasan]

Tarih: 6 ay #
  11. Wp_user tablosunda 1 nolu kullanıcı haricindekileri yüklersen sorun olmayacaktır.

12. dedigini yaptim oda olmadi malesef. chmodlari fln kurcaladim ama bi sonuc yok. servera mail attim sorumluluk sizde, zaten herseye yetkiniz var kendiniz yapin diyo :) galiba yine sifirlamak zorunda kalcam..force-upgrade.php yide denedim bu arada oda olmadi..baska varsa care beklerim :=

13. Avatar

ytgn
    Üye

ilk önce sitenizin şu anki yedeğini alın sonra Şu sayfada Dmry.Net in önermiş olduğu çözümü deneyin.

Ben bir arkadaşımın sitesi için denedim sorunu çözdü. Alınan yedekten siteyi geri yüklemiştik admin panel hata veriyordu yamayı uyguladıktan sonra sorun kalmadı.

14. malesef buda çözüm olmadı. webdeki tum dokumanları kurcalıyorum ama care bulamadım halen.

15. evet sonunda sorunu cozdum. 2 günlük uraşlar sonunda.
    öncelikle mysqldumper la yukledim. ilk yuklemeyi bigdump la yapmistim ki siz yapmayin :) mysqldumper la db yi yükledikten sonra wp_user tablosunu editledim. eray in söyledigi gibi 1 numarayi sildim. sonra yeni kayit deyip 1 numarayi aynen ekledim ve sorun düzeldi. 1 numara kendim olduğum icin tekrar ekledim. isin tuhafi tum değerler aynı olmasina rağmen silip tekrar ekleyince düzelmesi. :) her neyse bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yaptıklarımı yaparak aşabilir heralde. herşey için teşekkürler.

16. arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var
    siteye giriş yaparken bu altta ki hata ile karşılaşıyorum

Fatal error: Call to undefined function: wp_safe_redirect() in /home/firatsar/public_html/seyyahayati/wp-login.php on line 329

bu hata sayfasında explorer de adres kısmının sonuna wp-admin yazıyorum

yönetici sayfasına giriyor bu seferde çıkış isteyince bu hatayı veriyor

Fatal error: Call to undefined function: wp_safe_redirect() in /home/firatsar/public_html/seyyahayati/wp-login.php on line 83

giriş ve çıkışı rahat yapabilmem için ne yapmam gerekiyor.......!!!!!!

Tarih: 5 ay #
  17. wordpress sürümünüze uygun dosyaları tekrar yükleyin..

18. ilgilendiğin için teşekkürler ama ben çok yeniyim bu işlerde bir hafta oldu olmadı arkadaş açtı domain ve hsting falanı

neyse sorum ve sorunum şu bu sürüme uygun olan dosyalar nelerdir veya hangi dosyadır nerden bulucam gibi sorular var :)

kusura bakma ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum

Kurulu WordPress 2.3.1

19. wordpress 2.3.2 güncelleyin.. www.wordpress-tr.com/indir

20. arap saçına döndüüüüüüü

son sürüm dosyasını indirdim

nasıl yükleneceğine baktım
    eklentileri falan kaldırınız diyo

ben artık siteye bile giremiyorum kiii

firefox bu hatayı veriyor

HATA: WordPress için çerezler gereklidir; fakat tarayıcınız çerezleri desteklemiyor veya çerezler engellenmiş.

iexplorer açamıyor

tamamen mi çöktü bilmiyorum

:)ne olacak benim halim

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.