WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Tinymce Editör Sorunu

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ylcncn tarafından başlatıldı
  • ylcncn tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ylcncn
    Üye

Şu sayfadaki eklentiyi yüklediğimde çalışmadı ed.tör gözükmüyordu, sonra eklentinin tüm dosyalarını silip eski duruma dönmek istedim ama bu sefer de editör ortada yoktu. Ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok :S küçük bir araştırma yaptım ama wp 2.3 ile ilgili bir soruna rastlamadım :(

1 yıl önce #
  2. 2.3 ile ilgili bir soruna rastlamadım :(

Wordpress 2.3 ile gelişmiş yazı editörü resimde de görebileceğiniz gibi, kurulu olarak geliyor, siz daha fazla özellik mi istiyordunuz bu eklentiyi kurmaya çalıştınız, yoksa sizde gelişmiş yazı editörü hiç görünmediği için mi bu eklentiyi denediniz, sorununuzu gidermek için profilinizde; "Yazarken görsel metin editörünü kullan" alanının işaretli olduğuna emin olun, ve Wordpress dosyalarınızı üstüne yazdırarak sunucunuza yeniden atın.

ImageShack

1 yıl önce #
  3. ylcncn
    Üye

verdiğim adresdeki eklentinin başlığına dikkat ederseniz "advanced tinymce". benim editörüm önceden gözüküyordu ama ben olu geliştirmek için eklenti kullanmaya karar verdim ve herşey darmağın oldu.

1 yıl önce #
  4. başlığına dikkat ederseniz "advanced tinymce"

Dikkat etmişim ki bunu sormuşum..

daha fazla özellik mi istiyordunuz bu eklentiyi kurmaya çalıştınız,

1 yıl önce #
  5. ylcncn
    Üye

Seni anlamamış olabilirim, neden bu kadar büyüttüğünü anlamadım. :-( Şu eklentiyi yükleyerek sorunumu çözdüm.

1 yıl önce #
  6. Seni anlamamış olabilirim, neden bu kadar büyüttüğünü anlamadım.

Fesupanallah, hasbinallahu ve limelvekil..

Neyi anlamadın, ben ne dedim ki.. Buradaki tek gayesi yardım olan mesajıma, bu gereksiz cevabı verdiğin için bu tek mantıklı cevabı verdim, buradaki mesajında nasıl zeytin yağı sever bir arkadaş olduğunu göstermesi bakımından beklediğim ve senin açından yerinde bir hareket oldu.

1 yıl önce #
  7. @ylcncn kurduğun eklenti ilerde büyük sorunlar açacak tarayıcı bakımından size yol yakınken dönün derim.

@canarkadas büyücekler abi yavaş yavaş.. idda ediyorum 20'sine basmadı daha. Ondan olsa bu tartışma gerek yok germeyin ortamı lütfen.. Mübarek gecede.

1 yıl önce #
  8. ylcncn
    Üye

Sorunumu nasıl tamamen çözdüğümü anlatayım:
    Şurada belirttiğim eklentiyi kaldırdım. Tüm çekirdek dosyalarını tekrar sunucuya aktardım. Şu eklentiyi yükleyerek, eklentinin ayarlar bölümüne geldim. Reset css seçeneğini işaretledim tarayıcımın tüm özel verilerini temizledim. Sorun tamamen düzeldi.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.