WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa Linkini Yönlendirme

(13 mesaj(lar))
  • 11 ay önce burakadam tarafından başlatıldı
  • burakadam tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. burakadam
    Üye

Merhaba, ben bir sayfa linkine basıldığında direk bu sayfanın gelmesini istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?

teşekkürler

11 ay önce #
  2. hidepost eklentisi.

sayfa yazden oluşturduğunuz sayfalara ise o dediğinizi bilmiyorum işte :)

yapamaz kod yok :D

11 ay önce #
  3. şöyle yapabilirsin;

11 ay önce #
  4. burakadam
    Üye

ben de niye bulamıyorum diyordum hidepost'ta, evet ikinci dediğiniz eylultoprak, sağ olun gene de.

11 ay önce #
  5. burakadam
    Üye

bunu nereye yazağım acaba Xenuan, bir normal page sayfası açıp herşey silip bu kodu yapıştıracağım ve sayfa şablonundan seçecek miyim. bunu denedim fakat olmadı, şablonlarda gozukmuyor sayfa.

11 ay önce #
  6. sayfa linki derken? Yani ne yapmak istiyorsun tam olarak açıklarsan yardım edebiliriz

11 ay önce #
  7. yaz bölümünden bi sayfa yazıp bunun içeriğini sadece üyelerin görmesini istiyor aslında şifreleyerek olur ama anlamsız olur..

11 ay önce #
  8. burakadam
    Üye

once şu sayfaya bakmanızı isterim. sonra ikinci link olan yazar olayım butonuna bastınız. -basmışken üye de olabilirsiniz tabii, neyse:)- orada sizin verdiğiniz javascript koduyla bir yonlendirme yapıyorum ama ben istiyorum ki o linke bastığım an yonlendirme yapmasın hemen o linke geçsin çünkü boyle bir iki link daha koyacağım gorunuşe göre.

teşekkür ederim.

11 ay önce #
  9. hımmm giriş kayıt formu özelleştirme forumda var google var her yerde var.
    Ben anladım seni ama :) inşallah bu seferde anladım :)

11 ay önce #
  10. burakadam
    Üye

beni kimse anlamıyor:) ama pes etmemek lazım:) buraya girdik mi? orada ikinci sayfa adı var yazar olayım şeklinde üstüne basıyoruz ve sayfanın gittiği yer pages.php adında bir sayfa fakat ben onun uzerine
    Xenuan tavsiyesiyle;

<script type="text/javascript">
    <!--

location.replace("http://www.didamangisa.com/wp-login.php?action=register");
    //window.location.href="http://www.adres.org/wp-login.php?action=register"; Commented out //
    //window.location="http://www.adres.org/wp-login.php?action=register"; Commented out //

-->
    </script>

koydum boylelike hiç pages sayfasına uğramadan direk register sayfasına düşüyor. ha ben diyorum ki bu çok güzel yapmam gerekeni yaptım fakat bir iki tane daha boyle link koyacağım; yavaş çalışıyor yonlendirme yapmadan direk register sayfasına gidebilir miyim.

11 ay önce #
  11. aligon
    Üye

yönetim panelinde "yazar olayım" yazdığınız yeri şu şekilde değiştirin. (umarım sorunuzu doğru anlamışımdır:))

11 ay önce #
  12. < ?php wp_register('', ''); ?>

< sağındaki boşluğu silersin..

tırnaklara bir şeyler yazman lazım sanırım :)

@aligon mesajını görmedim ama aynı kapıya çıkıyor :)

11 ay önce #
  13. burakadam
    Üye

tamamdır anlaştık, teşekkür ederim:)

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.