Etiket bulutuna tag limiti nasıl koyarım?
1000 tane olsa etiket 1000 inide gosteriyor. Hem sayfa açılmasını zorlaştırıyor hemde spam diye nitelendirebilir google.
Etiket bulutuna tag limiti nasıl koyarım?
1000 tane olsa etiket 1000 inide gosteriyor. Hem sayfa açılmasını zorlaştırıyor hemde spam diye nitelendirebilir google.
<?php wp_tag_cloud('smallest=8&largest=36&number=500&orderby=name&sort=ASC'); ?>
bu örnek kodda bulutta kullanılan her tag var
buradaki number=500, 500 tane etiketin gösterileceği anlamına gelir. onun yerine istediğinizi yazın
iyi güzelde şimdi kurulumda şu kodların hangisini yerine bunu yazıcam? :
Misal bu 500 tag neye gore cıkıcak ben rasgele cıkmasını istiyorum.
simple tagging'i hiç kullanmadım ben. dediğim ayar wordpress 2.3 için geçerlidir
orada sayı için bir php kodu kullanabilirsiniz.
misal:
".rand(300, 500)."
sayı için bunu yazarsanız 300 ile 500 arası rastgele bir değer yazar oraya, ev her yenilemede değişir..
bende wp 2.0.11 yüklü simple tagging icin bunu kastetmişdim.
eklentinin türkçesini yükletin ve ayarlar kısmını kontrol edin.
Ayarlarda yok limite ayarı hepsini denedim. Etiketi zaten tr ye cevirdik. manuel
benim kullandığım sürüm eklentinin son sürüm. ayarlarda var. dikkatli bakın.
Gösterilecek en fazla etiket sayısı:
Bütün etiketleri göstermek için sıfır(0) olarak belirleyin.
Gerekli en az etiket sayısı:
diyor.
Yeni sürümde eklentisiz etiket çıkıyor. Sormak istediğim yeni sürümde görünecek etiket sayısını nasıl ayarlarız bilgisi olan varmı acaba, yada bütün etiketleri gösteren ayrı bir etiket sayfası nasıl yaparız ? teşekkür ederim.
bütün etiketleri gösteren ayrı bir etiket sayfası nasıl yaparız ? teşekkür ederim.
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3623?replies=2
eklentinin kodunu sonsiirler.php sayfasına ekledikden sonra çalışacakdır..
yeni sürümde görünecek etiket sayısını nasıl ayarlarız
İki üstteki mesajımda bunun eklentinin içinden yapılacağını söyledim.. Ve orayı aynen kopyalayıp yapıştırdım.
Eğer ingilizce kullanıyorsanız www.hemencevir.com çevire bilirsiniz.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.