s.a kardeşler serverım hızlı ama wp kurdum site agır acılıyor acaba neden kaynaklanır ? www.networmz.com site
s.a kardeşler serverım hızlı ama wp kurdum site agır acılıyor acaba neden kaynaklanır ? www.networmz.com site
Başta A.S.
Evet siteniz bendede hayli geç açıldı. Muhtemel 2 sebep göruyorum kanımca:
1- Siteniz aşırı yüklüdür (grafik,kod öbeği vb.) bu yüzdende geç açılıyor ve yuklenıyor olabilir.
2-Host aldığınız firmanın çıkış kapasitesi aşırı düşük yada yetersizdir. Bu yüzden sayfanız aşırı yuklu olmasa bile geç açılır....
ben gayet hızlı çıktım..
ama benim çıkışım yurt dışına gidiyor direk.
o yüzden bulunduğunuz server yurt dışı kaynaklı mı?
Arkadaşın da dediği gibi, sayfanızdaki grafikleri biraz daha azaltmaya veya boyutlarını düşürmeye çalışın. (Örneğin üstteki logo resmi (head.png) 128 kb, arka plan resmi 70 kb... bunları biraz düşürmelisiniz.)
Daha sonra sunucuların hızlı olduğunu söylemişsiniz; fakat bu yavaşlığın %50'den fazla nedeni de sunuculardan kaynaklanıyor.
Sunucularınız yurt dışında mı?
host yanı server benım server sorun yok ama sankı imgler yavaş acılmıyor da bır sorun varmiş gibime gelı benım wp da mı sorun var dıyecektım de?
@NetWormZ selamlar
şimdi soruyu sormuşsunuz iyi güzel bizde bir soru sormuşuz.
cevap verebilirseniz iyi olur. bunları bilmeden size wp'den dir denir mi dünyada bu kadar insan kullanıyor sorun yok sizde oluyorsa bunun sizi ilgilendiren bir sebep'i olur.
Sunucu sizin sunucu tamam.
Peki lokasyonu nerde türkiyede mi yurt dışında mı duruyor bu server.
Sunucu sizin!? Peki sizin derken bu gerçek bir sunucumu yoksa desktop bir pc mi? İnternet çıkış bw si nedir? Lokasyon nereye/ülkeye aittir?...
Gibi sorulara cevap verirseniz muhtemeln bir sonuca varırız...
Yoksa eylultoprak'ında dediği gibi wp den kaynaklanıp kaynaklanmadıgını söyleyemeyiz.
eylultoprak kardeş ben siteim yavaş mı dedım ?? acaba bir eklenti ıle sıte yavaşmış oalbilir mi diye senden iyi webmasterlık bılgım var şukur dıyer olasılıkları sorun yok wp de yaptıgım bır şey ıle mı bu yavaşlık var dıye sorum ama ben buldgum gerek kalmadı wp-tr tşkler.
Sorduğunuz sorular içinde sizin son yazdığınızla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Ayrıca istediğimiz bilgilere ulaşamadığımızdan size yardımcı olamadık.. Böyle olunca siz bizden bir adım önde olduğunuz için sorunun kaynağını buldunuz.. Bu bağlamda biz teşekkür ederiz kolay gelsin.
Yineden şunu belirtmek isterim önemli olan benden iyi olman değil kendinden daha iyi olmandır.
Bulduğunuz cevabı paylaşırsanız daha bir makbule geçer.
Olası olarak bulduğunuz şeyide söylim.. httacces'a memory limitini artırmak için kod girdiniz.
İyi çalışmalar.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.