WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

link uzantısını değiştirmek

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce firat131 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. firat131
    Üye

linklerin uzantısını bu sitedeki gibi değiştirmek için ne yapmalıyım? mesela wp 2.3 yayınlandı isimli konunun linki http://www.wordpress-tr.com/wordpress-23-turkce/ şekline. yani sonunda /konu olacak. nasıl yapılabilir?

1 yıl önce #
  2. kalıcı bağlantılara
    /%postname%/
    şeklinde özel düzenleme girin
    sonra tercühleri güncellediğinizde htaccess de düzenlenecek ve link yapınız değişecektir

1 yıl önce #
  3. firat131
    Üye

yaptım ama sayfa görüntülenemiyor diyor onu yaoınca hangi linke tıklarsam

1 yıl önce #
  4. aligon
    Üye

@soulsmasher'ın dediği şekilde yaptıktan sonra, .htaccess dosyasını sizin düzenlemeniz gerekebilir.

1 yıl önce #
  5. kök klasördeki .htaccess dosyasına 777 CHMOD vermelisiniz, ya da elle altta verile kodu .htaccess i oluşturup eklemelisiniz. detayı sitede mevcut arama yaparsanız

1 yıl önce #
  6. Şimdi .htaccess dosyanızı güncellemeniz gerekiyor.

bunu nasil yapabilirim?
    Kok klasorunden htaccess olusturun denmis, bunu biraz daha ayrintili anlatirmisiniz veya sitedeki linki verirmisiniz ben bulamadim?

1 yıl önce #
  7. Wordpress kurulum dizinde bulunan .htaccess dosyasini acip duzenleyin diyor,ama bende boyle bir dosya mevcut degil.

1 yıl önce #
  8. kendim .htaccess dosyasi actim, ancak icine soylenen kod eklenmesi gerekiyor mu?

Bahsettigim Kod:

RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]

1 yıl önce #
  9. Kafkax
    Üye

bişey yazmana gerek yok içine. boş bir txt dosyası aç adını htaccess yap ftp ye at ismini .htaccess olarak değiş chmod 777 yap kalıcı bağlantını ayarla .htaccess dosyası kendiliğinden güncellencektir. büyük ihtimalle .htaccess dosyası tekrar gözden kaybolacaktır. hepsi bu kadar

1 yıl önce #
  10. @Ahmed16 merhaba..

lütfen ısrarlı bir şekilde verilin linkler yerine sorular sormayı bırakın.
    gereksiz mesaj kirliliği istenmiyor.. Sırf bu yüzden bu konu çöp'e atılabilir.

kolay gelsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.