WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum yapıldığında uyarı olarak mail gelmiyor

(15 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce henster tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. son bir kaç gündür siteme yapılan yorumlar mail ile gelmez oldu.
    Ayarlardan > Tartışma kısmına girip baktım iki secenekte önceki gibi işaretli
    # Her yorum yapıldığında
    # Bir yorum denetlenmek üzere beklemeye alındığında
    ama nedense mail gelmiyor. Genel kısmından e-posta adresinide kontrol ettim onda da problem yok.Önemsiz olarak da gelmiyor.

1 yıl önce #
  2. başka şekilllerde mail geliyor mu üye olana şifre sana üye oldu şu diye mail.

eğer gelmiyorsa bazen sunucular mail fonksiyonunu kapatıyor böyle bir şey var mı kontrol etmelisin..

Eğer geliyor mail üye olana o zaman sorun sorundur zordur :)

1 yıl önce #
  3. hayır siteme üye olma fonksiyonu yok, üye olunmuyor ve hiç de mail gelmiyor. Gecenlerde kurdugum 2 eklenti vardı onları etkisizleştirdim.
    Antispam ve Subscribe To Comments eklentilerini yine olmadı.
    Nası hallederiz acaba :(

1 yıl önce #
  4. üye olmayı etkinleştir.
    deneme amaçlı üye ol.
    üye olunduğuna dair yada üye olana şifresi gidiyor mu maile bak.
    eğer gidiyorsa sorun sende..

eğer gitmiyorsa sunucuda problem. Onu gidermek için şunu kur forumda nasıl kurulacağı ve ayrıntı mevcut.

1 yıl önce #
  5. üyeliği etkinleştirdim ve yeni bir üyelik açtım mail adresine şifresi gitti.
    Bende tercihlerden yönetim amaçlı kullanılacak adresi değiştirdim farklı bi adresimi yazdım onada mail gitmiyor. :(

sorun ne olabilir acaba ?

1 yıl önce #
  6. Benzer bir sorun da bende var.
    E-posta ile bildirilmesini istediğim hiç birşey ve yeni üye kaydının e-posta ile ziyaretçiye bildirilmesi çalışmıyor.

Yukarıda da yazdığı gibi ilk aklıma gelen php mail fonksiyonu kapatıldığı. hosting firmasınca.
    Ama kapatılmamış.

Aynı sunucudaki başka bi wordpress kurulumununda da test ettim, gerçekten kapatılıp kapatılmadığını.
    Kapatılmamış sahiden...

İki gün öncesine kadar mis gibi çalışıyordu herşey.
    Şu an herhangi birşeyin bildirimi yapılmıyor e-posta ile.

Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
    Teşekkür ederim.
    Kolay gelsin.

11 ay önce #
  7. İkinbi bir şey okuduklarınızda olmayan acaba plugin mi kullanıyorsunuz plugin ise güncelleme yaptınız mı?

Hostta bi ayarlar değişmesin diyeceğim ama demiyorum :) sizin anlattıklarınıza göre değil bu sorum..

Yada burdan

Eğer hiç biri olmazsa phpmyadmin'den tabloları optimize yada onarma yapın.

11 ay önce #
  8. Herhangi bir eklentiyle alakalı değil sanırım, çünkü tüm eklentileri etkinliğini kaldırdım. Bir de sorunumla ilgili herhangi bir eklenti kurmadım.

Eğer hiç biri olmazsa phpmyadmin'den tabloları optimize yada onarma yapın.

derken?
    Nasıl yapılacak bu iş?

11 ay önce #
  9. http://www.tamba2.org.uk/wordpress/repair/

Repair yada optimize var bakarak yaparsın..

Türkçede optimize yada onar seçenekleri.

11 ay önce #
  10. Bahsettiğin olayı denemeden önce iki günlük mailler yavaş yavaş gelmeye başladı.

Hiç bi'şey yapmadan!

Yukardaki şeyi de denedim ben yine, wp_postmeta'da 14 kb'lık kullanılamayan veri vardı.

Teşekkür ederim yardımların için:)

11 ay önce #
  11. host sahiplerinin hatalarını kabul etmemelerine uyuz oluyorum..

sizede ek bilgi oldu neyse olur böyle şeyler... host sahibini arayıp resmen azarlayın bence...

11 ay önce #
  12. host sahibini arayıp resmen azarlayın bence...

08 11 2007 / E-Posta sorunu / Resmi Azar

........ HOST YETKİLİSİ ...

05 11 2007 / 07 11 2007 Tarihleri arasında sitemle aramdaki e-posta yolu ile iletişim kopmuştur, size yönelttiğim e-posta özelliğini mi kapattınız sorumu hayır açık diye cevaplamış bulunuyorsunuz, buna rağmen belirttiğim süre zarfında sitemdeki e-posta sistemi çalışmamış, dün gece ise kendiliğinden düzelmiştir... Hani kapalı değil... Nerede kaldı host meslek ilkeleri.. Bu mudur, görev bilinci.. Sizi şiddetle protesto ediyorum, tekkerrüründe bu şiddetin artacağını bu ve benzeri satırları işaret parmağımı sunucularınıza doğru sallayarak yazacağımı hatırlatır.... Bakın tersim çok terstir, Bakın şimdiden hiddet içindeyim, delirtmeyin adamıı laaaaa.

(İç ses: Ne oluyor bana ben böyle biri değildim, o forum, o bana yardım eden..)
    `

11 ay önce #
  13. bazen e-postalar bir yerlerde takılabiliyor... dün başıma geldi. iletişim formundan gönderilen veriler hem maile hemde veritabanına işleniyor. dün gönderilen veriler sadece veritabanında vardı ama mailde yoktu. aradan 20 saat geçmiş biraz önce mail adresime baktım toplu olarak gelmişler...

herhalde bir yere takıldılar... :)

11 ay önce #
  14. Abi ben vur dedim sen öldürmüşsün :)

11 ay önce #
  15. Abi ben vur dedim sen öldürmüşsün :)

Hayat abarttıkça güzelleşir.. RAfonten.

Abartmaya meyyalseniz, onulmaz acılara hazır olun.. RAkespeare.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.