WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP 2.3 Türkçe Karakter Sorunu

(7 posts)
  • 9 ay önce suslu2005 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. suslu2005
    Üye

WP 2.3 Türkçe Karakter Sorunu

Wordpress 2.3 Türkçe dil dosyasını yükledik ama karakter sorunumuz oluştu ve bu karakter sorununu ne yaptıysak düzeltemedik. Yardımlarınızı bekliyoruz.

www.gergenkoyu.com

Tarih: 9 ay #
  2. umarım database'in güncelleme yapmadan önceki yedeği vardır.

tema'yı default temaya alıp deneyin..
    Eğer default temada sorun görünmüyorsa temanızdan.
    Birde 2.3 ile uyumsuz eklenti olabilir.
    Eklentileri etkinsizleştirip deneyin bir..

Sonra bunlar değilse database'de karakter setlerini düzeltmeniz gerekebilir.

Tarih: 9 ay #
  3. Sorun temadan ise ne yapmak lazım?

Tarih: 8 ay #
  4. Tema dosyalarının karakter kodlaması UTF-8 mi? Dosyalar üzerinde düzenleme yaparken, Ultraedit, Notepad ++ gibi gelişmiş bir metin düzenleyici kullanın ve tema dosyalarının karakter kodlaması UTF-8 olsun, detay..

Tarih: 8 ay #
  5. Türkçe karakter sorunu bende de var. Yeni tema kurdum, ama default da türkçe karakteri göstermiyor. notepad++ programı ile tema dosylarının formatını utf-8 yaptım yine değişmedi. kategoriler ve alttaki "çıkış yap" yazsı hariç türkçe karakterler sorunlu. Lütfen yardımcı olun.

Tarih: 6 ay #
  6. Merhabalar bende türkçeleştirilmiş bir tema kullanıyorum benimde türkçe karekterlerle ilgili bi sorunum var
    : Türkçe karekterler sitenin her yerinde desteklenmesine rağmen,
    Önceki yazılar / sonraki yazılar kısmı türkçe karakterler çıkmıyor bu şekilde

« �nceki yaz�lar
    Sonraki yaz�lar »

teşekkürler

Tarih: 2 ay #
  7. Dosyaların içine girdiğinizde de ? şeklinde ise düzeltip, utf8 veya utf8 (BOM Olmadan) olarak kaydetmelisiniz.

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.