WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Genel WordPress istatistiklerinde veritabanı hatası

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Shinobi tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. genel wordpress istatistikleri eklentisini kurdum..ilk başta sorun yoktu ama şimdi WordPress veritabanı hatası alıyorum..tam hata açıklaması şu şekilde..

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
    SELECT DISTINCT p.ID, p.post_title, p.post_date, p.comment_count FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id=tt.term_taxonomy_id INNER JOIN wp_posts AS p ON p.ID=tr.object_id WHERE tt.taxonomy='post_tag' AND t.slug IN('anayasa', 'egitim', 'mevzuat') AND p.ID<>'1' ORDER BY p.post_date desc LIMIT

bende hatayı alınca eklentıyı kaldırdım ve database onarımı yaptım ama hala sorun duruyor..
    teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. aligon
    Üye

eklenti hala aktif gözüküyor.

1 yıl önce #
  3. hayır eklentide sorun yaşadıgım site http://www.marmaraelt.com/

profilimdeki site degil..

1 yıl önce #
  4. evet.. sanki mysql sürümü falan diyo..

yada ben saçmalıyorum :)

kodu temanıza eklediniz değil mi?
    Ekledim.

Pekiii hımmmm

Eklentilerden biri yada bir kaçı sorun olabilir.
    Tekrar kaldırın.. Etkinleştirin. Tekrar deneyin.

1 yıl önce #
  5. zaten birkaç eklenti kurmustum ve bu eklentilerinden bazılarını kaldırıp sorun düzelcek mi diye denedim..

Wp 2.3 Benzer Yazılar ile genel wordpress istatistikleri eklentilerinin uyumsuzlugundan kaynaklanıyormuş..şuan bu sorun çözüldü..

cevap yazan aligon ve eylultoprak arkadaşlara teşekkür ederim...

1 yıl önce #
  6. rica ederiz.. düzelttik derken eklentiyi iptal mı ettiniz eklenti üzerinde değişikliğe mi?

bu uyuşmazlığı bilgi amaçlı buraya da yazarmısınız.

1 yıl önce #
  7. rica ederiz.. düzelttik derken eklentiyi iptal mı ettiniz eklenti üzerinde değişikliğe mi?

bu uyuşmazlığı bilgi amaçlı buraya da yazarmısınız.

uyuşmazlıga neden olan Wp 2.3 Benzer Yazılar ile genel wordpress istatistikleri eklentilerinin her ikisini de kaldırdım..daha sonra Wp 2.3 Benzer Yazılar eklentisini yeniden aktifleştirdim ve hata aldım..temamdan kaynaklanıyor olabilir bu sorun..
    şu an iki eklentiyi de kullanmıyorum..

1 yıl önce #
  8. çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.