WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Genki Youtube Comments sorun

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Bozo tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Mrb, bu eklentiyi kurduğumda çok güzel çalışıyordu. Yanlız host değişimi yaptığımdan dolayımıdır bilinmez. Bu eklentide hata alıyorum.

Diğer herşey çok güzel çalışmasına rağmen Genki Youtube Comments bileşeninde sorun yaşıyorum. Sorunu kısaca yazıyorum.

Tercihlerden. Genki Youtube Comments e girdiğimde,
    Manuel Update yaptığımda altta eskiden eklenen yorumlar gösterilirdi ama şimdi şu yazıyı görüyorum;

------------------------------------------------------
    Warning: file_get_contents(): URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/siteadı.com/wp-content/plugins/youtubecomments/genki_youtube_comments.php on line 147

Warning: file_get_contents(http://www.youtube.com/api2_rest?method=youtube.videos.get_details&dev_id=ha1NfrPLg9g&video_id=m5zkqwaRLLQ): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/siteadı.com/wp-content/plugins/youtubecomments/genki_youtube_comments.php on line 147
    There was a problem parsing your XML!
    New xml() object instantiated.
    fetch() called.
    XML error: no element found at line 1
    ---------------------------------------------------------

varsa bileniniz yardım ederse sevinirim.

not: bileşeni sildim tekrar yükledim. hatta yeni bir ID aldım youtube dan ama değişmedi sorun.

şimdiden teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. daha önceden çalışıyormuydu.

çalışıyorsa bu eklentiden sonra çalıştırdığınız yada eklediğiniz eklenti oldu mu?

yukardaki soruların hepsine hayır diyorsan

plugin dosya ve klasorlerine chmod 777 yapar mısın?

gerçi komut hatasu server da bir değişiklik olmuş olabilir mi?

fopen yerine curl fonksiyonu kullanarak çekebileceğine dair bir şey okudum ama vakit şuan için ayıramıyorum istersen sende bir bak

Burdan senin sorunun da yaklaşık böyle bir şey.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.