WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Adminbar (Yönetim menüsü eklentisi)

(8 posts)
  • 7 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Alessio Periloso tafından yazılan AdminBar eklentisinden, Bigadicmania sayesinde haberdar oldum, zaten çok az olan kelimeleri Türkçeleştirip burada duyurmayı düşünüyordum, bugün farkettim ki WPArşiv tarafından Türkçeleştirilmiş.

Eklenti etkinleştildiği anda her hangi bir kod eklemeden sadece yönetici statüsündekilere görünen yönetim menüsü çubuğunu site sayfalarınızın tepesine ekliyor.

Yazı yaz, tema editörü, kategori oluştur, sayfa oluştur gibi yönetim sayfaları kısa yollarından oluşan butonlarla hızlı bir şekilde yönetim alanlarına ulaşım sağlıyor.

Orijinal eklenti dosyalarına buradan, Türkçesine buradan başka bir örnek görünüme ise buradan ulaşabilirsiniz.

Tarih: 7 ay #
  2. Teşekkürler canarkadas
    burada sen bilirsin :) Eklenti uzmanısın catagory visibilty dexterde çalışmıyor alternatif varmıdır ben bulamadım

3. Eklenti uzmanısın

Değilim, keşke olsaydım, kopyala yapıştırcıyım :)

Burada ki eklentiyi bir deneyin ne işe yaradığını bile çözemedim ama bir bakın,

Sen yeni bir konuda isteğini yaz ki arkadaşlarda yorum yapar, ben de aklımda tutup bir şey bulursam oraya yazarım.

4. uzun süre konu açmam :) siliyorlar sebebinide söylemiyorlar :d böyle yancı takılırım bir süre araya sıkıştırım :d

5. siliyorlar sebebinide söylemiyorlar

Yapma reis :) sana adresi verdim açıklama var, artı bende aynı uyarıyı aldım dedim sen aç konuyu..

6. ah be gözden kaçmış hiç aklıma gelmedi ayıp oldu özür Hasan Abi :)

7. kurallar bazen sıkıcı ama gerekli boş verin gitsin..

canarkadas evet gerçekten şeker bir şey bu

ellerine sağlık döktür döktür =)

8. Kurallar bazen sıkıcı ama gerekli boş verin gitsin..

Doğru söze ne denir.

canarkadas evet gerçekten şeker bir şey bu

ellerine sağlık döktür döktür =)

Sağol evet doğru kelimeyi bulmuşsun şeker :), ama döktür döktür Muazzez gibi olmuş, bana uymadı :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.