WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WordPress Contact Form (WP 2.3 için Türkçe iletişim eklentisi)

(12 posts)
  • 8 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • Ersen tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Douglas Karr tarafından yazılan, WP-ContactForm eklentisi ile sayfa ve yazılarınıza iletişim formu ekleyebilirsiniz.

Eklenti, mesaj gönderene mesajın bir kopyasını gönderme, istenmeyen mesajı engellemek için basitte olsa isteğe bağlı parola yöntemi gibi özellikleri barındırıyor.

Eklentinin kurulum bilgilerini de içeren Türkçe versiyonunu buradan, buradan yada buradan indirebilirsiniz.

TEST 1

TEST 2

Tarih: 8 ay #
  2. bak yine yaptı yapacağını :)

3. bak yine yaptı yapacağını :)

Sana bir iletişim eklentisi kurduracağım..:)

4. valla çok zor hocam..

uğraşamam böyle şeyler ile wordpress hakkında çok soru soruyorlar zaten.. silip cevap vermiyorum çoğu zaman.. yada buraya yönlendiriyorum.. kafama göre anlayacağın :)

5. uyguladim gercekten super oldu...

sonra birseyler karistirdim,simdi duzeltmeye calisiyorum.

Birde bir sorum olacak:
    Doldurulmasi gereken kutularin sari rengini nasil degisdirebilirim?

6. Eklentinin wp-contact.php dosyasında FFFF66 renk kodunu bulup istediğiniz renk kodu/kodları ile değiştirin.

7. Degerli Canarkadas,

Bu plugini ekledigimde gorsel metin duzenleyici cubuk yok oluyor, bunu nasil duzenliyebilirim.

8. @Ahmet16
    Merhaba öncelikle profiline siteni eklermisin, sorununa gelince, burada da görebileceğin gibi ben de 3.4 tane iletişim eklentisi kurulu olmasına rağmen Wordpress 2.3'de bu eklentiyi halen kullanıyorum ve sizin sorununuz bende olmadı, buna başka eklentiler neden oluyor olabilir, eklentileri tek tek kaldırarak hataya neden olanı bulmalısınız, ayrıca site yönetiminiz/kullanıcı profiliniz'de "Yazarken görsel metin editörü kullan" ın işaretli olduğuna emin olun, eğer işaretli ise başka bir eklenti ile çakışma var demektir, bulup ya bu eklentiyi ya hataya neden olanı kullanmamalısınız.

9. Can,

Öncelikle bunu yayınladığın ve çeviriyi yaptığın için çok teşekkürler. Bir sorum olacak;

Ben güvenlik sorusunu kaldırmak istiyorum. Tercihteki ayarlardan güvenlik sorusunun altındaki check butonunu tıklasam da tıklamasam da soruyor bu soruyu. Çok amatör duruyor güvnelik sorusu. Nasıl kaldırabilirim?

Tarih: 7 ay #
  10. :) Tarayıcı belleğini temizleyin.

Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

11. canarkadas teşekkürler çok yararlı oldu emeğine yüreğine sağlık.

12. @eylultoprak

Göstermiş olduğun sitemdeki contact form başka bir form. Benim yüklemek istediğim site başka. www.mecmuamma.com/iletisim/

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.