WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Haber eklentisi

(14 posts)
  • 9 ay önce tanerx tarafından başlatıldı
  • tanerx tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. tanerx
    Üye

Öncelikle herkese merhabalar :)

Benim sorunum wordpress e birtürlü haber modülü yapamamam.

nası haber modülü derseniz ?

örn internethaberdeki gibi onmouse özelliği olan üstün e gelince resim değişen falan filan.. :)

bi kategori yapsak sadece o kategori mesajları orda gözükse ? ama bi türlü yapamadım.. Bi fikri olan varmı bu konuda ?
    bunu ya da xml le flasha da entegre edebilirsek tadından yenmez yane,ama bu sonraki aşama önce normalini yapalım :)

düşüncelerinizi bekliyorum ..

Tarih: 9 ay #
  2. bunun için temayı editlemen gerekir. codex.wordpress.org da lazım olacak tagları bulabilirsin. javascript ile entegre ettiğinde istediğin olur ama bayağı uğraştırır diye düşünüyorum.

3. tanerx
    Üye

bi iki adım ilerledim sayılır :) yapabilirsem yazarım buraya, güzel olcak ama :)

4. burdakini deneyebilirsin. bende böyle birşey hazırlamayı düşünüyorum vakit bulursam. milliyet ve hürriyetin sitelerdeki gibi bişiy.

5. tanerx
    Üye

yani onmouse olayını yapmada bişi yok da ona yazıları eklemede sorun oluyo. Mesela bi kategorideki son mesajı yayınlayabilioruz ama mesela sadece sondan bir önceki mesajı gösteren kod nası olur ?

codex.wordpress.org dan bakıyorum orda genelde hepsini gösteriyor. yani 2 yada 3 dersem 2. ya da 3. mesajı değilde 2. ya da 3. mesaja kadar olan bütün mesajları gösteriyor.
    biraz karışık oldu ama umarım anlatabildim.

yani şuan da yapmamız gereken bi kategorideki sondan önceki mesajları tekil olarak göstermek..

6. tanerx
    Üye

ha buarada eylül arkadaşımızın gösterdiği eklentide gayet güzel ama son sürümde çalışmıyor. o eklentininde sürüm yükseltmesi falan olsa güzel olcak.

7. sondan bir önceki mesajı gösteren kod nası olur ?

- Buradaki amaç nedir anlamadım. Sondan bir önceki mesaj neden gösterilmek isteniyor?

codex.wordpress.org dan bakıyorum orda genelde hepsini gösteriyor. yani 2 yada 3 dersem 2. ya da 3. mesajı değilde 2. ya da 3. mesaja kadar olan bütün mesajları gösteriyor.
    biraz karışık oldu ama umarım anlatabildim.

bu cümleyi inanki kimse anlayamamıştır.

- belirttiğin sitedeki fare imleci ile mesajın üstüne geldiğinde o haber ve resmi çıkıyor. Bunu nasıl yapıyor. Belirli bir kategori altındaki sizin belirlediğiniz sayıda mesajı ekrana yazdırıyor. Sizin de tam olarak yapmak istediğiniz de bu değil mi?

8. Arkadaşlar , belirtili makeleyi codex'de bulursanız türkçeye çeviririm.

9. tanerx
    Üye

Biraz daha açık olim ozaman heytbecom :))

dediğin doğru; kategorideki son mesajları listeliycez ve bu son mesajların üstüne gelince yan tarafta haberin resmi çıkacak. yapılcak olay bu :)

sırf listeleme yapsak tamam yapılır ama üstüne gelince yanda haberin resmi çıkması olayı bozuyo.

10. posthumb eklentisi ile yapılabileceğini düşünüyorum ama denemeden kesin bir şey söylemek istemiyorum.

Benim daha önceden content slider koduyla yaptığım temayıda inceleyebilirsiniz. içersindeki kodlara bakabilirsiniz. Tabiyki bu bir alternatif. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/983?replies=3

11. tanerx
    Üye

Yok yaa yapamadım ben bunu :S

İnşallah yapan biri çıkar :S

12. ben vereceğim gerekli kodları yedek hdd gelir gelmez.. biraz veri kaybım olduda :(

İnşallah kayıp orda olmamış olur

13. tanerx
    Üye

İnşallah kayıp yoktur eylültoprak , bekliyoruz ;)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.