WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı alanına yeni tablolar ekleme

(3 mesaj(lar))
  • 10 ay önce ibrahim tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ibrahim
    Üye

Arkadaşlar, Wordpress adminde yazı ekleme alanımızda Başlık ve Yazı olarak iki alan mevcut. Başlık alanına girdiğimiz söcükler blogumuzda örneğin şu kood ile çağrılmakta

<.... ?php the_title(); ? ...></h3>

ve başlık görünmektedir. Ben bir yazı için ikinci hatta üçüncü ve dördüncü bir başlık açmak istiyorum. Örneğin başlık olarak MAVİ KIRMIZI KURDELA alt başlık olarak DÖRDÜNCÜ RAFTAKİ GÜZEL KURDELA üçüncü başlık olarak 34566 NUMARALI KURDELA yazmak istiyorum. Ya da şu şekilde düşünelim. Bir ürün ismi, ürünün kodu ve ürünle ilgili başka bir özellik. Yani bunun için the_title1, the_title2, the_title3 gibi kodlar olmalı ve onu temamızda eklediğimiz kodlar ile çağırabilmeliyiz. Bunu nasıl yapabiliriz?

Bu arada daha önce Sanalmanyak aşağıdaki adreste konuyu gündeme getirmiş fakat konu bir türlü çözümlenememişti. Öyle sanıyorum ki onun da istediği bu tarz bir şeydi. Olayı kendileri çözmüşlerse bizimle paylaşabilirler. Mutlu oluruz. Siz de olursunuz.

http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2544?replies=15#post-14672

10 ay önce #
  2. arkadaşım oradaki olay aslında çözülmüştü ama o alanlar için çok fazla özellik istediğinden dolayı olmamıştı.

* Konu o bölümde gayet iyi açıklanmış ve yeterince bilgi mevcut. seninde yapmak istediğin aynı şey ...

10 ay önce #
  3. konuyu çözmek değil siz wordpress dışına çıkmak istiyorsunuz.. bir blog biraz web sitesi ama başka şey zor çok zor..

heytbecom verdikleri ve sizin o linkte kullandıklarınız olabilir ama bilemiyorum... sanmıyorumda açıkcası. 3 ana başlık alt başlık istiyorsun.. peki hiç düşündün mü? Bu başlıkların içeriği karşına nasıl gelecek.. hadi geldi nerde gireceksin.. hadi geldi bunu her posta ayrı ayrı nasıl atayacaksın.. hadi atadın bunu nerde niye kullanacaksın..

:( sadece başlıksa bunu post.php nasıl empoze ediceksin.. hadi ettin wordpress kodlama mantığını çözene kadar ne kadar harcayacaksın..

Bunlar soruların birazi.

aligon gecen birine atıfda bulunmuştu bunu yapacak biri tanıyorum.. photomat yani wordpress kodlayanlardan biri..

bu bir web tabanlı database sistemi değil bu wordpress.

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.