WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Siteme konu ekledikçe sayfa uzuyor

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce serso tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba arkadaslar siteme konu ekledikce anasayfa uzadıkça uzuyo eklediğim konuları anasayfada özetşeklinde nasıl yayınlayabilirim.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. more yada yazının devamı gibi gelimeler ile arama yapın lütfen.

1 yıl önce #
  3. şu wordpress amma zor bi şey. bu sorunlar artık kemikleşti ...

1 yıl önce #
  4. Ana sayfada konu gösterimini kast ediyorsan standart olarak 10 konu gösterilir. Eğer eklediğin yazının tamamını değilde ana sayfada ilk paragraf misali yazının bir kısmını göster mek istiyorsan "more" tagını kullanmalısın.

1 yıl önce #
  5. tesekuurler arkadaslar sayenizide more2da öğrenis oldum ama sitenin sonunda Previous Entries yazısının yerine sayfa numralarının yazmasını istiyorum örneğin 1,2,3,4,5,6 vs. gibi bunun için pagenavi eklentisini ftpye atıp eklentiyi etkinleştirdim ama hala alttaki gibi duruyo sayfa numaralarını nasıl yaparım. şimdiden teşekkurler
    null

1 yıl önce #
  6. Bir kod verir o kodu ekleyin ve soru sormakdan lütfen vazgeçin.. önce arama

Sanmayın ki ilk defa soruluyor sorular eklentinin sayfasında nasıl kurulacağına dair bilgiler var lütfen soru sormadan önce onlarıda okuyun.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.