WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

hata mesajı

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ocun tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Merhabalar,
    wordpress'e yazı yolladıktan veya yazıda düzeltme yaptıktan sonra onay tuşuna basınca şöyle bir hata alıyorum.

"ERROR
    The requested URL could not be retrieved"

neden sayfaya geri dönmediğini anlayamadım.bu hatanın çözümü ne olabilir?

1 yıl önce #
  2. Kullanıcı panelinde "WordPress adresi" ve "Blog Adresi" bölümlerinin doğruluğundan emin misiniz? Bu hatanın oluştuğunda adres satırınızda görünen URL'yi gözden geçirdiniz mi?

1 yıl önce #
  3. evet adres satırında oluşan yazı olması gibi.ilk kurduğumda normal olarak yazı gönderiyordum bu hata yeni oluşmaya başladı.fazla kurcalıyorum sağını solunu bir yerde bir şeyi değiştirdim için oluyor gibi geldi bana. adresler doğru bu arada.

1 yıl önce #
  4. fazla kurcalıyorum sağını solunu bir yerde bir şeyi değiştirdim için oluyor gibi geldi bana.

Büyük ihtimalle :) Genellikle kullanıcı hataları neden oluyor bu gibi şeylere. Fakat sonucunda da yine hataya kaynak olan cevabını da kendisi bulduğu için öğretici birer deneme yanılma süreci yaşanıyor, hepimiz için geçerli :)

Yanlışlıkla WordPress (ya da tema?) dosyalarınızdan birisini silmiş olabilir misiniz? Belki de düzenlerken yapısını bozmuş olabilirsiniz, bahsetiğiniz hata mesajının dışında bir hata mesajına rastladınız mı?

1 yıl önce #
  5. hayır bunun dışında başka hata mesajı almadım.
    nazarlık oldu bu hata mesajı :)

1 yıl önce #
  6. Eğer henüz güncellemediyseniz, WordPress'i 2.0.6'ya güncellemenizi öneririm. Ya da yeni bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Açıkcası aklıma başka birşey gelmiyor :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.