WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Blog tanıtımı

(6 mesaj(lar))
  • 11 ay önce mbdfiles tarafından başlatıldı
  • bilgicik tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. mbdfiles
    Üye

selamlar wordpress kullanıcıları

windows temaları için hazırladığım wordpress blogunu sizinle paylaşmak istedim. site teması üzerinde hala çalışıyorum eksik gördüğünüz yerler ya da beğendiğiniz kısımlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

en önemlisi kayıt olurken kendi şifrenizi kendiniz seçebiliyorsunuz.

Yönetici notu: Daha önce de uyarıldınız; sitenizde bulunan stil/temaların kaynaklarını vermiyorsunuz; bu şekilde bir sitenin tanıtımını hoş karşılamıyoruz. [Hasan]

11 ay önce #
  2. Fikir güzel. Türkçe içerikli böyle siteler çok az. Eksik olarak gördüğüm şeyler ise yazılarının başlığı Türkçe değil. Bilgisayarla yeni tanışmış ziyaretçilerin bunları anlamak da zorluk çekecektir. Ayrıca gönderdiğin içeriklere bir kaç satır kendi yorumunu veya içerik hakkında biraz bilgi fena durmaz.
    Olumlu bir şey ise tema ve görsel şeyler sunduğun sitende kullandığın bu tema çok güzel oturmuş. Rengi çok güzel olmuş.
    Çalışmalarında kolay gelsin.

11 ay önce #
  3. mbdfiles
    Üye

teşekkürler tavsiyelerini dikkate alacağım. bir de başlıkları ingilizce yapmamın nedeni türkiye dışından da ziyaretçileri hedeflediğimden. gerçi domain ismi türkçe ama başlık ingilizce açıklamalar türkçe olsun istedim bilmiyorum yanlış mı düşündüm :(

11 ay önce #
  4. "başlıkları ingilizce yapmamın nedeni türkiye dışından da ziyaretçileri hedeflediğimden"

demişsiniz. Başlıklar İngilizce iken, İngilizce bilmeyen TÜRKler bunu nasıl anlayacaklar? Ayrıca eğer TÜRKler'e hizmet vermek isteyip, bu içerikteki Türkçe kaynağın çoğalmasını sağlamaya çalışyorken; aynı zamanda da yabancı konukların anlayabilmesi için başlıkları İngilizce yapmak doğru değil. Hem yabancılar sadece başlığı anlayınca ne olacak ki? :) Türkçe bilmiyorlarsa zaten içeriği anlayamazlar.

Yukarıdakilerin hepsine ek olarak, binlerce yıldır işlenen dilimizin gelişimine katkıda bulunmak için, içeriği, başlığı, seçkeleri, uygulamaları, eklentileri... hasılı sayfanın her yerini Türkçe oluşturmaya çalış ki, biz İngilizce öğrenip yabancı insanlara hizmet edeceğimize, yabancılar Türkçe öğrenip içeriklerini Türkçe oluşturmaya çalışsınlar. ;)

Bu alanda bir çalışma ortaya koyma düşüncesi güzel; fakat gerçekten işe yarayabilmesi için çok çalışmalısınız. Ayrıca temanızı herkesten daha güzel seçmeli ve içerikle bütünleşik duruma getirmelisiniz. Sonuçta "wordpress temaları"na kaynaklık edeceksiniz.

Çalışmalarınızda başarılar.

Esenlikle...

11 ay önce #
  5. mbdfiles
    Üye

Yine teşekkürler fakat ufak bir ayrıntı var. Sonuçta wordpress temalarına hizmet edeceksiniz derken bi yanlış anlaşılma olmuş. Sitede wordpress temalarıyla ilgili birşey olmayacak windows temaları olacak. Çok da önemli bir ayrıntı değil ama olsun.

Ayrıca türkçe başlıklar konusunda hak veriyorum ve gerekeni yapacağım. Tavsiyeler ve eleştirileriniz için teşekkürler. İyi ki varsınız

11 ay önce #
  6. Kusura bakma, pek dikkat etmemiştim. :)

Ama yine de arayüz seçimin iyi olursa, daha iyi bir biçimde sunarsın kaynağı.

Kolay gelsin.

Esenlikle...

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.