WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Hide-or-show-comments (Yorum alanı gizleme eklentisi)

(4 posts)
  • 8 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ImageShack

Hide or show comments Eklentisi José Lopes tarafından yazılmış, eklentiyi sunucumuz/wp-content/plugins'e ftp aracılığı ile gönderip etkinleştirdikten sonra tek yapmamız gereken tema dosyalarımızda bulunan <¿php comments_template(); ¿> kodunu <¿php hideshowComments(); ¿> kodu ile değiştirmek (¿ işareti ? olacak) bu işlem sonucu, temamızda yorum alanının göründüğü yerlerde "Yorum Paneli" butonu oluşuyor, daha önce yapılmış yorumlar ve yorum paneli bu butona tıkladıktan akordion tarzı açılıyor.

Eklentinin son ve Türkçe sürümünü buradan (Rapıshare), buradan (mooload) yada buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Tarih: 8 ay #
  2. enterasan.. ve teşekkürler. bir basit jscrip kodu ilede yapmak mümkün olduğuna dair bir bilgim var.. beyn.org görmek mümkün barış belki kodu paylaşır ki yapar ben bir yerde gördüm ama hatırlamıyorum

3. enterasan.. ve teşekkürler.

Sağolasın.

beyn.org da görmek mümkün, Barış belki kodu paylaşır ki, yapar

İyi olur :) zira; eklentide rahatsız eden şeyler var, benim temamdan kaynaklanabilir ama, mesela yorum yaptıktan sonra bu buton ile tekrar yorumları açmanın gerekmesi gibi bazı kullanım sıkıntıları var.

4. Eklentinin yeni sürümü yayınlandı, iyi de oldu önceki sürümde yorum panelini kapat butonu ve yorum sayısı görüntülenemiyordu.

ImageShack

Eklentinin son (2.0) ve Türkçe sürümünü buradan (Rapıshare), buradan (mooload) yada buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.