WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı Ekleyemiyorum

(3 mesaj(lar))
  • 10 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Merhaba arkadaşlar, sitemde yazı ekleyemiyorum. Sunucu bulunamıyor diyor. Acaba bu hosttan mı yoksa telekomdan mı kaynaklanıyor sizce? İki sitemde de denedim yazı eklemeyi ikisinde de aynı hatayı verdi. Sorun ne olabilir..?

Tarih: 10 ay #
  2. Önce tüm eklentileri etkisizşleştirin, düzelirse eklentileri tek tek etkinleştirerek hataya neden olan eklentiyi bulun.
    Eğer bu yolla düzelmezse buradaki anlatıma göre detaylı güncelleme yapabilirsiniz, yada daha basit ve hızlı olması için evvelki gün benim yaptığım gibi kurulumda kullandığınız tüm Wordpress dosyalarını üstüne yazdırarak yeniden sunucunuza atın, büyük bir ihtimalle sorununuz çözülecektir.

3. Değerli arkadaşım ilgin için teşekkürler. Söylediğini yaptım. Ancak yine olmadı.2.3 kullanıyorum. Ancak şunu tespit ettim. Küçük metinler eklediğim zaman sorun olmuyor. Örneğin 20 - 30 satırlık yazı ekliyorum oluyor ancak 100 ve üzerinde satırlık bir yazı eklediğim zaman sayfa görüntülenemiyor diyor. Sanırım telekom ile alakalı zaten internet bağlantısında da çok sık sorun yaşıyorum. Tekrar ilgin için teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.