WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

"Next Entries" yazısını bulamıyorum

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce barbaronur tarafından başlatıldı
  • barbaronur tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaslar "next entriesn" yazısını kendiş blogumda bulamıyorum daha once vardı maa şimdi yok...
    hangi ayarlarından onu tekrar getirebilirim?

1 yıl önce #
  2. Siteyi ve blogu beğendim :) . Özellikle resimler süper, tebrikler...

Ancak sorununuza şöyle bir şey önereyim: Ana sayfada tüm postları gösteriyorsunuz yanılmıyorsam, bu yüzden herhangi bir sayfa oluşmadığından sıradaki girdilere gerek kalmadığı için çıkmıyor olabilir ibare, yahutta herhangi bir kod da düzenlemeye ggitmiş ve yanlışlıkla "next entries" satırını silmiş olabilirsiniz...

1 yıl önce #
  3. Burada sizin fjords03-10 temanızın index.php'sinin kodlarını görebilirsiniz, alttan dokuzuncu satırı kopyalayıp temanızın index.php dosyasına aynı yere yerleştirin.

1 yıl önce #
  4. tesekkur ederim begenin için blogcini :)
    yardımızın içinde tesekkur ederim

1 yıl önce #
  5. arkadaslar denenedim ama olmadı... next entries yazısı znt index.php de var birde butun postlar orda yok daha da baslık var ama next olmadıgı için gozukmuyor

1 yıl önce #
  6. aligon
    Üye

index.php'de ilgili satırlar olduğu halde sayfada gözükmemesi ilginç. önerebileceğim iki yol var. birincisi, qwilm temasını tekrar indirip , elinizdeki dosyalarla kıyaslamak ve eksik gördüğünüz kodları tamamlamak. ikincisi, pagebar eklentisini kullanmanız.

1 yıl önce #
  7. arkadaslar garip olacak ama deniyorum hepsini yinede olmuyor... temayı komple değiştirmeme ragmen yine aynı sıkıntı...
    bunun option ayarları felan varmı acaba...
    *** adresim yardımcı olursanız sewinirim

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun. Adres kaldırıldı. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.