WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Tema sorunu

(4 mesaj(lar))
  • 11 ay önce erolci tarafından başlatıldı
  • punish tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. erolci
    Üye

selam,

wordpress mevcut temasini degistirmek isityorum. bunun icin oncelikle yuklemek istedigim temayı bilgisayarima indirdim ve ftp programi ile wp-content/themes dizinine upload ettim.Daha sonra yukelemek icin admin paneline giris yaptim burada gorunum basligi altindan tema a tikladigimda upload ettigim temanin "Sorunlu Temalar" bolumunde oldugunu fark ettim.Aciklama kisminda ise "Şablon bulunamıyor" yazılı.ne yapmam gerekli bu sorunu aşabilmem icin?

Tskler..

11 ay önce #
  2. 1. tema'nın klasör dizine dikkat ettiniz mi? yani; temaadı/temaadı/dosyalar bu şekilde upload etmiş olabilir misiniz?

2. upload etmeyi bir kere mi denediniz? muhtemelen style.css dosyasini bulamiyordur, tema'nin dosyalarina bir bakin bakalim; belki upload edilen yerde sorun olmus olabilir.

3. eger bir kere upload edip, bu yaziyi yazdiysaniz; belki upload sirasinda internet hatti ile sorunlar yasamis olabilirsin, buna da bakin derim.

baska da aklima gelen birsey yok, kolay gelsin.

11 ay önce #
  3. erolci
    Üye

oncellikle tskler yardimin icin.4-5 defa upload etmeyi denedim ve farklı temalar yukledim fakat hepsinde ayni sorunla karsilastim.1. adimda belirtmis oldugun sekilde upload ettim ama olmadi:(benim tahminim eksik bir dosya var tema klasorunde ve o dosyayi bulamadigi icin bole bir hata veriyo:// ama hangi dosya onu bulamiyorum:(

11 ay önce #
  4. tüm temalarda ayni sorunu yasiyorsan; hmm. baska bir fikir gelmiyor aklima, umarim diger arkadaslar yardimci olabilir. kolay gelsin.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.