WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Anketteki Karakter Sorunu

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce izmirli tarafından başlatıldı
  • travego tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. izmirli
    Üye

Arkadaşlar ben democracy poll anket eklentisini kurdum ama bazı Türkçe karakterlerde hata veriyor sizde neden olabilir.
    *** Adresinden bakabilirsiniz.

Teşekkürler.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, illegal bağlantıların yer aldığı adresleri paylaşmayın. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Eklentinin Worpress 2.2.3 ile uyumlu olmamasından olabilir, başka bir eklenti bu hataya neden olabilir, zira anlık mesaj panonunuzda da aynı hata var (bunu democracy poll yapıyorda olabilir).

Eski Türkçe dil dosyaları son sürümde de çalışan WP-Polls eklentisinide deneyebilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. izmirli
    Üye

Öncelikle canarkadas teşekkürler yanıt için. Şu anlık mesajdaki karakter sorunu öncedende vardı. İşte bu eklentilerdeki karakter sorunun çözemedim bir türlü...

1 yıl önce #
  4. Kafkax
    Üye

merhaba,
    Bence veritabanına da bakmayı unutmatın. Phpmyadmin'e girin ve soldaki tablolara bakın anket tablosunu orada görürseniz (poll) üzerine tıklayıp dilini turkish-utf8 yapmayı deneyin. Bu tür sorunlar bazı eklentiler de meydana gelebiliyor -rastgele sözler eklentisi gibi- kolay gelsin.

1 yıl önce #
  5. izmirli
    Üye

Merhaba kafkax anket sorunun çözdüm.uft8 generalci yaparak birde shoutboxa bakayım...

1 yıl önce #
  6. izmirli
    Üye

yok bu shoutbox olmuyor veritabanından tüm karakter kodlamalarını bile seçtim.Ajax' ı bile çalışmıyor mesaj gönderdikten sonra sayfayı yeniliyor.Başka shoutbox varmı bildğiniz.

1 yıl önce #
  7. teşekkürler :) yakupgov'un sözler eklentisinde de çalıştı :)

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.