WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sitem ile alakalı

(10 posts)
  • 1 yıl önce faruk117 tarafından başlatıldı
  • eRay tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar benim kendime ait bir sitem var,
    Ve bugün wordpress kurdum son surum'unu ancak admin kısmı ingilizce ve siteyi araştırdım ve aklım çok karıştı bana bu hususta yardımcı olabilirmisiniz??

Tarih: 1 yıl #
  2. http://wordpress-tr.com/dosyalar/paketler/son-surum.zip adresinden son sürüm Türkçe WordPress'i indirmediniz mi?

3. Ya ben şu anasayfada şu sürüm çıktı gibi bir laf vardı.Bende tıkladım.On unda adresi buydu.Ancak ana sayfa yani blog tükçe ama admin paneli ingilizce oluyor.Yani dediğiniz adresten indirdim ancak admin paneli ingilizce blog ise türkçe!!

4. Ya ben şu anasayfada şu sürüm çıktı gibi bir laf vardı.Bende tıkladım.

Yanlışlıkla İngilizce sürümü indirmiş olabilirsiniz, isterseniz Hasan'ın verdiği linkten tekrar indirip kurmayı deneyin.

5. faruk117 bendede durum aynı:) yeni fark ettim nasılsa ayarı vardır diye umursamadım:d ama yok galiba garip bir durum ve kesinkikle Türkçe sürümü indirdim eminim

Tarih: 11 ay #
  6. belki saçma ama bu sorun sanırım phpMyAdmin den kaynaklanıyor tam emin degilim araştırmaya devam:)

7. Fantastico gibi scriptlerden kurmuş olmayasınız ?

8. kurulu degil ama sorunu anladım bir sebepten wp Türkçe dil dosyasını görmüyor defult olarak ingilizce çalışıyor

9. dil dosyasını klasorununde dil dosyası olmamış olmasın.

10. Wp-Config'de 20. satır

define ('WPLANG', 'tr_TR');

şeklinde mi?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.