WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

2.3'de hack yedim

(7 mesaj(lar))
  • 11 ay önce hackereac tarafından başlatıldı
  • tecnologin tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. hackereac
    Üye

Dün *** adresinden hack yedim.Önce yönlendirme attılar aradan 5 dk geçti site tamamen iptal.
    sebebi ne olabilir wp 2.3 de böyle basit açıklar var mı?

11 ay önce #
  2. SahiNET
    Üye

"aradan 5 dk geçti site tamamen iptal"

Sitedeki yazılarımı silmişler, yoksa siteyi komplemi silmişler?

Eğer site silinmişse WordPress ile alakalı olacağını sanmıyorum. Yok yazılar gittiyse -ki sanmıyorum- o zaman başkalarınıda bilgilendirmek gerekir..

Kolay gelsin..

11 ay önce #
  3. php atack olabilir bunun wolrd preesle alakasi yok sanırım hostin firmanla konus onlarda bi acik olabilir

11 ay önce #
  4. 2.3 te bu kadar büyük bir açık yok. Olacağınıda sanmıyorum. Şu ana kadar küçük çapta bir kaç açık bulundu sadece. onlarda sistemi etkilemiyor.

11 ay önce #
  5. CeZZa
    Üye

wordpress sayfama yönlendirme attılar.. ancak dosyalarımda herhangi bir değişiklik yok sanırım veritabanından sql ile yaptılar Bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım edermisiniz ?

11 ay önce #
  6. Sunucunuza erişebiliyorsanız oradan düzeltebilirsiniz, ama detayını bilmiyorum, buraya bakın.

11 ay önce #
  7. arkadaşlar internette güvenlik harşeydir. önce tedbirimizi alalım. sonra takdir i hacker lara bırakalım. config dosyalarımızın mutlaka chmod unu 666 yapalım. 777 olarak kalmasın. ve yapabiliyorsanız hergün sql den yedek alın ve şifrelerinizin kolay bulunabilcek şeyler olmamasına dikkat edin.

benim bir sitede kullandığım şifrem. 1BulUnDAgoreLiM1980BusifREyi

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.