WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçeleştirdiğim 11 Wordpress teması

(11 posts)
  • 6 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Wordpress türkçe tema

Önizleme reimlerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

Unnamed Special Edition

tık

Yapımcı: Xu Yiyang
    TEST :

Tick Tock Green

tık

Yapımcı: Kaushal Sheth
    TEST :

Unnamed

tık

Yapımcı: Xu Yiyang
    TEST :

MK-Aconyte

tık

Yapımcı: Ekta Paneri&MonkeyKING
    TEST : İÇİN RESME TIKLAYARAK BÜYÜTÜN EN ÜSTTEKİ RESME BAKIN

Red Bridge

tık

Yapımcı: Theme Porter
    TEST :

Glued Ideas - Subtle

tık

Yapımcı: Christopher Frazier
    TEST :

tık

Fjords03

Yapımcı: Peterandrej

Frusti

tık

Yapımcı: İkram Zidane
    TEST :

Ygohealth

tık

Yapımcı: Sravan Kumar Reddy

YGo Silhouette 1.0

tık

Yapımcı: Jay Granofsky

DPB Shiny

tık

Yapımcı: Christopher Frazier
    TEST :

Temaların tümünü buradan (Rapıdshare), buradan (Dıvshare) yada buradan (Mooload) indirebilirsiniz (2.6mb).

Türkçeleştirdiğim 4 tema

Türkçeleştirdiğim 5 tema

Türkçeleştirdiğim 6 Tema

Türkçeleştirdiğim 7 tema

Türkçeleştirdiğim 8 tema

Türkçeleştirdiğim 9 tema
    Türkçeleştirdiğim 10 tema
    Sitemdeki 133 Türkçe Tema

Tarih: 6 ay #
  2. Teşekkürler

3. @canarkadas, çalışmalarınızı keyifle izliyoruz, teşekkürler wordpress için yaptıklarınız için.

dipnot: sitenize giriş yapmak istediğimde "sayfa açılamıyor" gibi bir uyarı geliyor ve tamam dediğinde kapanıyor. -ie 7 kullaniyorum- benden baska kimse rastladi mi bu probleme bilmiyorum ama. sevgiler.

4. Teşekkürler

@canarkadas, çalışmalarınızı keyifle izliyoruz, teşekkürler wordpress için yaptıklarınız için.

:) Teşekkürler.

dipnot: sitenize giriş yapmak istediğimde "sayfa açılamıyor" gibi bir uyarı geliyor ve tamam dediğinde kapanıyor. -ie 7 kullaniyorum- benden baska kimse rastladi mi bu probleme bilmiyorum ama. sevgiler.

Yine teşekkürler, ben genelde Firefox kullandığım için tesadüfen ancak farketmiştim, daha önce Wordtube eklentisi bu hataya neden oluyordu kaldırmıştım, şu an ise Nextgen Gallery eklentisi buna neden oluyor, çözümünü arıyorum, Nextgen Gallery yeni sürüme geçince bu hata başladı.

Wordtube ile Nextgen Gallery'nin yazarları aynı olunca; Wordtube'da bu özellik var, Nextgen Gallery de niye olmasın dedi sanırım :).

5. @canarkadas, ben simdi sizin sitenizi ziyaret edip, o güzel makalelerinizden yararlanamayacak mıyım yani? yine de teşekkürler :)

6. @canarkadas, ben simdi sizin sitenizi ziyaret edip, o güzel makalelerinizden yararlanamayacak mıyım yani? yine de teşekkürler :)

Ben de teşekkür ederim :), sorunu çözdüm sanıyorum, Nextgen Gallery'de ayrıca etkinleştirilen Widget özellliğini devre dışı bırakmak yetti ama İngilizce bilen arkadaşlar Wordtube ve Nextgen Galleryde oluşan bu sorunu eklenti yazarına iletse güzel olur.

Ayrıca İE'yi çoktan geçtiği artık genel kabul gören Firefox'u da tavsiye ederim.

7. @canarkadas, evet suan gezinebiliyorum :) teşekkürler. neyse daha fazla konuyu işgal etmeyeyim, sevgiler.

8. Wp camiasına olan katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler "canarkadas"...

Çok güzel temalar Ellerinize Sağlık...

Ufak bir ricam olcauk, bir firma blogunda nextgen gallery yi kullanmayı düşünüyordum, ancak hata var dednizi, acaba bulduğunuz çözümü paylaşmanız mümkün mü?

9. çok teşekkürler "canarkadas"

Sizde sağolun.

çözümü paylaşmanız mümkün mü?

Aynı konudanmı bahsediyoruz bilmiyorum ama, bir önceki mesajımda;

Sorunu çözdüm sanıyorum, Nextgen Gallery'de ayrıca etkinleştirilen Widget özellliğini devre dışı bırakmak yetti ama İngilizce bilen arkadaşlar Wordtube ve Nextgen Galleryde oluşan bu sorunu eklenti yazarına iletse güzel olur.

demiştim bunumu kasdediyorsunuz ? hata; Nextgen Gallery eklentisinin Widget özelliğini devreye sokunca, İnternet Explorerın tüm versiyonları ile siteye girildiğinde İnternet Explorer bu sayfayı açamıyor deyip sayfa kapanıyordu, bende Widget'i devre dışı bıraktım sorun bir şekilde halloldu çünkü; Nextgen Gallery'i yan menüde el'le kodlar girerek de kullanabiliyoruz.

Umarım doğru anlamışımdır :).

10. bu ve diğer konular için toptan teşekkür modu aktif.. teşekkür et ET :)

teşekkür ederim.. wordpress-tr.com teşekkür botu :D

11. bu ve diğer konular için toptan teşekkür modu aktif.. teşekkür et ET :)

teşekkür ederim.. wordpress-tr.com teşekkür botu :D

:) Teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.