WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Blog Tanıtımı

(3 mesaj(lar))
  • 10 ay önce xetanor tarafından başlatıldı
  • xetanor tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

1. xetanor
    Üye

merhaba ;
    wordpresste yeniyim , umarım kendimi geliştirebilirim. sitem konusunda görüşlerini belirtirseniz memnun olurum.. ***

teşekkürler ;

Yönetici notu: Powered & Coded By, kendi isminizi yazmışsınız; madem sitenizi kendiniz kodluyorsunuz, burada niye tanıtıyorsunuz? Tema ve sistemin lisans bağlantılarını silip kendi isminizi yazıyorsunuz, başka sitelerden yazıları kopyalıyorsunuz; maalesef sitenizi burada tanıtmanıza izin veremiyoruz. [Hasan]

Tarih: 10 ay #
  2. aligon
    Üye

1) *** sizin yazınız > orijinal içerik
    2) *** sizin yazınız > orijinal içerik
    3) *** sizin yazınız > orijinal içerik
    4) *** sizin yazınız > orijinal içerik
    .
    .
    .
    .

siz linkini silmişsiniz ama temanız glossyblue, bir de yine blogunuz linkini sildiğiniz wordpress üzerine kurulu. e türkçe kullandığınıza göre wordpress-tr'den de bir yardım almışsınızdır muhakkak.

e şimdi tüm bunları saymazsak, blogunuz hakkında söylenebilecek hiçbir şey kalmıyor geriye.

Yönetici notu: İzninizle, ilgili site bağlantılarını kaldırıyorum. [Hasan]

3. xetanor
    Üye

selam , linkini silmişsiniz dedinizde o linkin ne olduğunu anlayamadım. tam olarak. blog olayına yeni girdiğim için tek sıkıntım bloguma ziyaretçi toplayamamam. bu biraz üzüyor açıkçası beni. diğer bloglara bakıyorum ve imreniyorum açıkçası. yaklaşık 1 aydır wordpress-tr yi takip ediyorum ve paylaşımın mükemmel olduğunu söyleyebilirim. her şey için teşekkürler ;

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.