WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yetkiniz Yok Sorunu

(14 posts)
  • 8 ay önce KnbykL tarafından başlatıldı
  • KnbykL tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar hemen buraya daha önce verildi diye yazılar yazmayın lütfen. Araştırdım önceden verilen bilgilerin hepsine baktım. Birisi kalıcı bağlantıda verilen kodu koy demiş. Kalıcı bağlantı ayarlayınca kod gözükmedi bende... 2.3 kurdum. Kategori ekleyemiyorum yetkiniz yok yazıyor. Neden kaynaklanıyordur sizce?

Tarih: 8 ay #
  2. Açıkcası pek bir şey anlayamadım? Tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz...

3. Kategori oluşturmak istediğimde Yetkiniz yok hatasıyla karşılaşıyorum.

4. Yönetici hesabı ile oturum açtığınıza eminmisiniz acaba?

5. Wordpress dosyalarınızın izinlerini 777 (sadece config.php 644 olsun) yapın, olmazsa kurulumda kullandığınız dosyaları sunucunuza üstüne yazdırarak tekrar atıp dosya izinlerini 777 yapıp deneyin.

6. çıkış yapın giriş yapın iletişim eklentisi varsa de-aktif edin.

7. worm
    Üye

aynı sorun bendede var nasıl çözeceğiz?
    lütfen yardım

8. @worm çok hızlı hareket ediyorsunuz lütfen biraz daha yavaş olun.

Kurduğunuz server'i kaldırın ve başka bir şey deneyin.

Yada yeniden kurun siz localde denediğiniz için bu tür hatalar almanız mümkün wordpress için uygun bir host seçmeyi unutmayın

9. worm
    Üye

localhostda değilim
    çok yavaşım ayrıca :D
    serverda sorun yok
    wordpress i yeni indirip kurdum

10. Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım. Ayrıca hosting olarakta bu hostumda başka wp kurulu siteler mevcut gayet güzel çalışıyor. Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim. farklı düşüncesi olanlar yazarsa sevinirim eğer sorunu bulursam ilk işim burada nasıl düzelteceğimi yazmak olacka. Teşekkürler.

11. worm
    Üye

wp_comments
    wp_links
    wp_options
    wp_postmeta
    wp_posts
    wp_terms
    wp_term_relationships
    wp_term_taxonomy
    wp_usermeta
    wp_users

bende sql de yukarıdaki bölümler var wp_categories bölümüde olması gerekmiyormu?

12. worm
    Üye

çözemedim

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

13. Table: wp_categories kolonu sql sorgumda bulunmuyor. Acaba bunun sonucu olabilir mi ? Eğer öyleyse orjinal dosyaların düzelmesi lazım. Ama şimdi bir de çalışan bir sqli alıp onda deniyeceğim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.