Slm arkadaşlar sitem dün hiçbir müdahele olmadan kendi kendne beyaz bir sayfa çıkarmaya başladı ardında veri tabanını kaldırıp yeniden kurmayı denedim ve kurdum fakat aşağıdaki hatalar oluşmaya başladı dosyaları eksik atmış olabilirim diye yeniledim (aynı versiyon) fakat hala çözüm bulamadım hatalar aynı server da başka bir blogdada mevcut hatalar bunlar;
Bu temalar kısmında var
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/bunyazc/public_html/wp-includes/theme.php on line 277
bu rası yönet-->içe aktar
Warning: uasort() [function.uasort]: The argument should be an array in /home/bunyazc/public_html/wp-admin/admin-functions.php on line 1875
durum bu.Bunun yanında eklentiler aktif fakat eklenti bölümünde eklentilerden eser yok eklentileri görmüyor :) bildiğim bütün herşeyi denedim ama olmuyor başına gelen bilen varsa yardımcı olsun lütfen ;) (bu arda sürüm 2,2,3)
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Kurulumdaki hatalar
(7 posts)-
Tarih: 8 ay #
-
bir ftp işlemcisi ile tekrar dosyaları upload edin..
eklentileri pasif edin.
aldığınız hata hakkında biraz baktım şöyle bir php sürümünden olabiliceğine dair bir şeyler okudum ama emin değilim.. size hatalarınızı google aratın ve hatanın sonuna wordpress eklerseniz daha hızlı sonuç alına bilir.
Tarih: 8 ay # -
yanlız yapmadığım şey kalmadı :) benimde aklıma ftp programından olabileceği ihtimali de geldi izinlerle alakalı olabilir diye amam halal çözülmüş bir sorun yok.İkincisi ben zaten ne temaları nede eklentileri görebiliyorum :)
Sanki hiç eklenti yokmuş gibi ;)Tarih: 8 ay # -
şimdi biri üye oldu onun yetkilerini biraz artırırsan iyi olur :)
iyide hatalı kısımları göremiyorum ki :) daha çok yetki
artırdım ama yetmez derseniz biraz daha arttırayım :D
yetmez tabiki hocam sende :)
msn den görüşsek bence daha iyi olacak ;)
Tarih: 8 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil