WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Etiket Sayfasına Devamı Linki

(4 posts)
  • 8 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • dersimvatan tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Arkadaşlar, sitemde bulunan etiketlere tıklanınca yazının bir kısmı çıkıyor. sonra da [...] işareti var. Yani devamını okuyamıyorlar. Devamı için tıklayın linkini nasıl ekleyebilirim? Bir de etiketin olduğu sayfaya nasıl adsense reklamını ekleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Tarih: 8 ay #
  2. temanızın içindeki dosyalara koymanız lazım adsense kodlarını.

bu birazda tema yapısına bağlı ana sayfada head.php (üst)olur. index.php yazı genelde bu dosya içinde döner. comment.php (yorumlarda) olabilir.. sağ sütünda page.php yada sidebar.php olur.. yani tek tek deneyin.. eğer bu dosyalara adsense kodlarını eklerseniz etiketlerde 'de adsense çalışır.

bir sayfa 3 adet adsense reklamı olmalı o yüzden ona göre ayarlayın..

bile yazının devamı için şu kod lazım. <?php the_content(__('yazının devamı..')); ?> temanızda the_content bu kodu bulup yukardaki gibi değiştirmeyi deneyin.. yazının devamı oluşması için more kodunu kullanmanız lazım.. more yada yazının devamı olarak arama yaparsanız hızlı olur..

3. EylüToprak, çok teşekkür ediyorum. Sayende yapabildim. Bir de etiket sayfasına reklam eklemek isteyen arkadaşlar olursa diye söyleyeyim bu sayfalara reklam eklemek için "archive.php" dosyasına eklememiz gerekiyormuş yani en azından benim temam için öyle diğer arkadaşlar da bunu denesinler.

<?php the_excerpt() ?>

kodunu bulup istedikleri yere ekleyebilirler.

Bir de EylülToprak arkadaşım senin verdiğin kodu ekledim ancak sayfanın tamamını göstermeye başladı ama ben önce bir kısmını göstersin daha sonra da "Devamı" linkine tıklayarak gitsin istiyorum. Bu şekilde yapabileceğimiz bildiğin bir kod var mı? <!-- more --> ve <!-- next --> kodlarını da denedim yine olmadı. Yardımcı olursan sevinirim. Tekrar çok teşekkür ediyorum.

4. dersimvatan
    Üye

Ya hocam bunlar wp Premium temasında yok.
    Acaba Baska Kod olamazmı ?
    `

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.