WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

AnaSayfadaki Mesaj Sayısını Manuel Değiştirmek

(7 mesaj(lar))
  • 10 ay önce C-Nem tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Merhabalar.
    Ana sayfada gösterilmesi istenen mesaj sayısını yonetici panelindeki reading den yapiyoruz ama bu kategorilere girince de görüken mesaj sayisini da gösteriyor.
    benim yapamadiğim nokta ise bunu nasil bagimsiz yaparim?

kategorilere girildiğinde 30 mesaj listelensin ama ana sayfadan 5 mesaj listelensin gibi.
    ne sordugumu umarim duzgun anlatabilmisimdir.
    tesekkurler.
    [system : wp 2.3 TR]

Tarih: 10 ay #
  2. Different posts per page eklentisi ile anasayfada, kategoriler, arşiv ve arama sayfalarında farklı sayıda yazı gösterebiliyorsunuz. Ayrıca da her bir sayfa ya da kategori için de farklı sayıda yazı gösterilmesini sağlama özelliği de var.
    Eklenti ile ilgili bilgiye ve benim çevirdiğim Türkçe versiyonuna ulaşmak için buraya ışınlanabilirsiniz.

3. çok teşekkürler.
    inceliyorum.

4. Bu eklenti ile istediğimin bir kısmını yaptım fakat başka bir sorum olacak benim. Kategori açıldığı zaman "more" etiketine kadar olan yer görünüyor ama ben görünsün istemiyorum. İstediğim kategori açıldığı zaman sadece başlıklar listelensin. Bazı temalarda archive.php dosyası oluyor, bu dosya ile bunu yapmak mümkün ama olmayanlarda kategori index.php dosyasına göre düzenleniyor. Bu sorunu nasıl çözeriz? Yazının görüntülenmesini kaldırınca aynısı anasayfada da oluyor çünkü...

Tarih: 7 ay #
  5. İstediğiniz kod değişikliğini yapıp category.php adını verin ve tema klasörüne atın..

6. Bunun yerine archive.php adlı bir dosya oluşturdum ve index.php'yi olduğu gibi içine kopyaladım. Sonra istediğim değişiklikleri yaptım, şimdi çok güzel çalışıyor :)
    Sağolun yine de Eylül Hanım.

7. Eylül Hanım.

Hanım yok hanım yok..

eylültoprak artı erkek.. =)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.