WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Wordpress Download Yönetici Eklentisi

(13 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce hakkiceylan tarafından başlatıldı
  • mustaf83 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Bu eklenti sayesinde yazılarınıza eklediğiniz dosyaların indirilmeleri ve bunların organizasyonu oldukça kolaylaşıyor. Dosyalarınızı ziyaretçilerinizin veya sizin belirleyeceğiniz kullanıcı seviyesindekilerin indirmesini sağlayabiliyorsunuz. İndirilme sayısı, dosya tipi ve boyutu, dosya eklenme tarihi gibi bilgileri ziyaretçilerinize gösterebiliyorsunuz.

Yukarıdaki eklenti wordpress'in son versiyonları ile uyumsuz çalışıyor bunun yerine aynı özellikleri sağlayan şu eklentiyi kullanabilirsiniz;
    http://giulioganci.netsons.org/2006/12/20/wp-downloads-manager/

Tarih: 1 yıl #
  2. Guzelmis, ellerinize saglik.

3. ibrahim
    Üye

sağolasın, gayet iyi.

4. Ben download'ların takibi için Google Analytics'den yararlanıyordum, ama böyle bir aracı tercih etmek çok daha mantıklı görünüyor. Denemek lazım :)

Teşekkürler.

5. Elinize sağlık.

Benim burada bir sorum olacak, güncelleme dosyası eski sürüm kullananlar için olmalı diye düşünüyorum. Siz yeni kurulumda güncelleme dosyasının kurulmasını anlatmışsınız, bu konuda emin misiniz?

6. Haklısınız update dosyası daha sonradan yayınlandığından hemen ekleyeyim demiştim, ama update eden dosya 01 den 02 ye yükseltiyormuş, eklenti de 02 versiyonu zaten, şimdi farkettim ve yazımı düzenledim, teşekkürler..

7. Tesekkurler anlamadıgım bir nokta var:)
    ""ID yerine de görünmesini istediğiniz download ‘a ait ID numarasını yazın.""
    ID numarası nedir? nerde yazıyor

8. ewt ya ID ne oluyor acaba :S

9. ID buyuk ihtimalle wordpress kullanıcı numaranız.. Mesela admin kullanıcısı için 1.. kullanıclar ve yazarlar kısmında id numarasını öğrene bilirsiniz.

10. Yeni bir download oluşturduğunuzda Eklenti buna bir ID verir, tıpkı yeni bir yazı oluşturduğunda verdiği gibi. ID rakamlardan oluşan bir sayı şeklindedir.

11. Link çalışmıyor, birisi ilgilenebilir mi acaba.

Tarih: 5 gün #
  12. Download Manager programına
    http://giulioganci.netsons.org/2006/12/20/wp-downloads-manager/
    buradan ulaşabilirsiniz.

Tarih: 5 gün #
  13. Link için teşekkür ederim. Ama daha güncel ve Türkçe dosyaları eklenmiş sürümünü internetten bularak hostuma yükledim. buradan indirebilirsiniz. Eklentiyi indirdiğim sayfa burası dil dosyaları ise burada. Ben verdiğim birinci linkte kolaylık olsun diye dil dosyalarını orjinal eklenti klasörüne atarak rarladım. Bu haliyle hiçbir ayar yapmadan Türkçe bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Sevgiler...

Kolay gelsin.

Tarih: 4 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.