WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

2.3.1 çıktı

(24 posts)
  • 8 ay önce engin1984 tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. engin1984
    Üye

2. yanıyoo yanıyoo almayan kalmasın :)

hayırlı olsun daha 2.4 göreceğiz çok sancılı oldu bu 2.3

Tarih: 8 ay #
  3. engin1984
    Üye

2008 temmuzda 3.0 falan çıkar herhalde ..o zamana kadar ara sürümleri göremeyeceğim. Askere gidiyorum.

4. super bir şey bu şey :D
    adamlar harıl harıl çalışıyorlar daha ne olsun

5. Bu sürümü Türkçeleştirmek için ne yapmak gerekiyor. Ben localde 2.3 sürümündeki wp-content içindeki language klasörünü wp 2.3.1'de aynı yere kopyaladım. Ayrıca da config.php dosyasında dil olarak tr_TR olarak belirttim. Kurulum esnasında veritabanına yazılan bilgiler (uncategorized, blogroll gibi) hariç geri kalan Türkçeleşti, bu bilgileri de düzenle linklerini kullanarak düzenledim.
    Doğru mu yaptım yoksa, wordpress-tr'yi mi beklemeliyim?

6. Wordpress-tr bu sürümle ilgili birşeyler yapacak mı? Türkçesine buradan ulaşabilecek miyiz? Ne zaman?

7. Eğer şu anda meşgul olmayan birisi varsa ben birisinin yardımıyla Türkçeleştirebilirim.

8. #eylultoprak wordpress-tr.com/indir sayfasındaki türkçe sürüm zaten 2.3.1'e ait değilmiydi ? #yakupgov için cevap yazarmısın ? Gerçi kaynakları bildirmişsin ama neyse...

9. @yakupgov doğru yapmışsın sorun çıkarmayacakdır.. ama normali bu değil *sanırım.. dil dosyasını beklemek zorundayız gibi gibi..

ayrıca ingilizce 2.3.1 sürümü kurup 2.3 dil dosyasını attım ve türçeleşmedi..

sanırım onlarda bu konu hakkında uğraşıyor olabilirler.. sadece tahmin tabi bu.

10. @Yakup Gövler

2.2 sürümü güncellemeleri WPTR tarafından gün be gün ana sitede yayınlandıktan sonra sadece saat farkı ile Türkçeleştirilmiştir, 2.3.1 Türkçe de her an yayınlanabilir.

11. Arkadaşlar, bizler Türkçeleştirsek ve kullanıcılara Hasan Bey'in onayıyla yüklemeye sunsak. Sanırım Hasan Bey yoğun bu aralar. Bunun yerine bizler Türkçeleştirsek ?

12. Böyle bir yardımdan memnun olurlar herhalde ama bu türkçeleştirme işi biraz karışık.. İletişim bölümünden iletişime geçin..

İyi iletişimler. :)

13. @Knbykl
    İletişimden Hasan beyle görüşün ama bu konu çok önemli olduğu için uygun bulunmayacaktır.

Düzenleme:

@Eylül Toprak

Tamam ben çıktım, daha fazla pişti olmayalım :).

14. Gerekirse noter huzurunda çeviririz =) uha, neyse Hasan Bey'le ben görüşürüm.

15. varolan 2.3 üzerine 2.3.1 i attım türkçeler dahil gayet sağlam bende :S sorun olur mu bu şekilde ??

16. #SoulSmasher eylultoprak demiş ki ; ayrıca ingilizce 2.3.1 sürümü kurup 2.3 dil dosyasını attım ve türçeleşmedi..

Ona göre ama ben yapmıştım bi arkadaşıma olmuştu.

17. @knbykl - 2.3.0 vardı güncelleme gibi bir şey oldu ama :) şu an son sürüm ve modüller yazılar vs sağlam

örnek:

18. Eğer sorun olmuyorsa kullan. Benim arkadaşıma kurduğum şekliyle devam ediyor. Ama bir sorunla karşılaşırsan bildir.

19. Kişisel işlerim nedeniyle ilgilenemedim, bugün ya da yarın Türkçe sürüm 2.3.1 indirime hazır olur.

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.