WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Tin sohbeti

(10 posts)
  • 1 yıl önce TinBala tarafından başlatıldı
  • xxxman tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Azerilerin politik mizahi sitesi. Önceki forumda eski temayı tartışmıştık. Şimdi de yeni tema ile karşınızdayım. Bi az kurcalayıp yaptım. Önerileriniz ve eleştirilerinizi bekliyorum. Önceden teşekkürler...

Tarih: 1 yıl #
  2. Linki yazmayi unutmuşum www.tinsohbeti.com

3. Kullandığınız grafiklerin bir web sayfası için oldukça büyük olduğu için sayfa gösterim süresini uzatıyor. Temanızın grafiklerinin boyutlarını Photoshop'un "Save for Web" özelliği ile azaltmayı düşünebilirsiniz.

4. Teşekkür ederim. Ama dediğiniz gibi yaptım, bu defa grafiklerin boyutları çoğaldı.

5. tinsohbeti bu azerbaycanda yasaklanan site değil mi ?

6. amarat, evet 4 ay önce serverin İPsini bloke ederek yasaklamiştılar. 2 gün önce yine yasaklandı. Bakalım ne olcak...

7. abi sizde oyle devlet meselelerine falan girmeyin uslu uslu durun :=) neden yasaklandı pek bilmesemde .

8. ya kardeşim, sitemiz politik mizahi içerikli bi site. İktidarı eıeştiren karikatürler, video-audio fileler ve başka dosyalar içeren bi site. O üzden Azerbaycanda siteye girilemiyor, yasaklamışlar. Sınır tanımayan gazeteciler örgütü bile bizim blog sitesi ile ilgili Aliev sistemini eleştirdi. Bi blogun gücü budur işte. :D İnşallah Türkiyede de böyle bi site kurmayi düşünüyoz. Hadi hayırlısı :)

9. bizim var biraz
    www.liberalhareket.org

10. xxxman
    Üye

bence de turkiyede de boyle bi site kurulmali!!

Tarih: 7 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.