WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Viper's Video Quicktags (5.2.1 Türkçe)

(10 posts)
  • 6 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ImageShack

Viper's Video Quicktags eklentisini Viper007Bond yazmış, eklentinin kurulumu sonucu yazı editörü görsel sekmesinde video sitelerinin butonları oluşuyor, bu butonlara video direkt linkini yazarak sitemizde video gösterimi yapabiliyoruz, ayrıca değişik formatlarda videoları kendi sunucumuzdan da yayınlama imkanı var, videoların sayfa içinde yerleşimini, boyutlarını belirleyebiliyoruz, eklenti kodları XHTML kodlarıyla uyumlu, bu sayede sayfalarımızda kayma ve benzeri görüntü bozuklukları olmuyor, örnek videoları burada görebilirsiniz..

Eklentinin desteklediği video siteleri ve formatlar:

Video paylaşım siteleri:

Formatlar:

• QuickTime (MOV, etc.)
    • Değişik türde videolar (AVI, MPEG, WMV, etc.)
    • Flash Videolar (FLV)

Kurulumu için eklentiyi sunucumuz/wp-content/pluginse atıp etkinleştirmemiz ve eklentinin siteyönetimi/tercihler/ alanında oluşan Viper's Video Quicktags Tercihler sayfasından ayarlarımızı yapmamız yeterli, daha sonra yazı editörümüzde görsel sekmesindeki (Yazı editöründe görsel sekmesinin görünmesi için kullanıcı profilinizde Yazarken görsel metin editörünü kullan seçeneğinin seçili olması gerekir) butonlar sayesinde videolarımızı sitemizde yayınlıyoruz.

Eklentinin Türkçe ve son (5.2.1) sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Tarih: 6 ay #
  2. Teşekürler

3. hocam sıkıldım valla hergün yeni bir şey.. Püff desem anlar mısın :)

4. @gevv

Teşekürler

Sağolasın.

@ET

Hocam sıkıldım valla

Farkındayım.

Püff desem anlar mısın :)

Yok, açıklarmısın, + neden.

5. iyi şeyler yapıyorsun manasında dedim abi sende yaa devam devam yola durmak yok :)

hep teşekkür olmuyor birde böyle yazım dedim.. otomatik teşekkür botunu kaldırdımda yük yapıyor db'ye :)

6. Teşekkürler Süper bi eklenti Bu Tekrar teşekkürler :)

7. iyi şeyler yapıyorsun manasında dedim abi sende yaa devam devam yola durmak yok :)

Anladım, sağolasın.

Sen yine otomatiğe bağla, ayrıca; öyle sağı solu belli olmayan bir kompozisyonun varki mecburen ? ile yaklaşıyorum, nasıl yani dersen; milletle makara kukaraya sen giriyorsun sonra nerelisin diyene; naapıcan filan diyorsun, böyle tahlili zorlaştıran o kadar çok mesajın var ki bende elimde bu gibi çekiçler olduğu için her gördüğümü çivi sanıyorum :).

Cevaplarımda bir sertleşme var mı ? var; foruma ilk katılmaya başladığımda insanlara verilen sert cevaplar hem dikkatimi çekiyor hem da bana ters geliyordu, ama düzenli olarak foruma katılınca gördüm ki, armut piş ağzıma düş tarzı takılan, hiç bir girişim yapmadığı halde, durmadan soru soran konu açan arkadaşları görünce, bu tip konu açanlara ters cevapları veren eski arkadaşları anlamaya başladım, çünkü bu tip soru ve konular insana contayı yaktırıyor.

8. :) teşekkürler

ters bir adamımdır nerde ne diyeceğim pek belli olmaz =(

9. Teşekkürler Süper bi eklenti Bu Tekrar teşekkürler :)

@Basmanyaq

Kusura bakmayın mesajınızı şimdi farkettim, sizde sağolun.

10. 5.3.1 sürümünün Türkçesi ise burada..

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.