WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.pvdzone.com

(12 mesaj(lar))
  • 10 ay önce webthese tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap

Etiketler:

1. Merhaba Arkadaşlar, yeni açmış olduğum sitem hakkında görüşlerinizi almak istiyorum.

Yeni site (blog) ünlü Dj, Prodüktör ve Trancer Paul van Dyk ile ilgili. Bu blogda Paul van Dyk ile ilgili son haberleri, albümleri, biyografisini ve bilimum ayrıntıyı paylaşmayı hedefliyorum.

Blog teması olarak fSpring'i tercih ettim. Şu anda site yeni olduğu için hiçbir eklenti ve hack dosyası kullanmadım. Sitenin Header alanını Photoshop ile kendim yaptım. Bunun dışında temanın orjinaline sadık kalıp birçok noktaya Css kodları yazarak zenginleştirmeye çalıştım. Daha önce hiç fan sitesi açmamıştım bu nedenle biraz acemilik çekmedim desem yalan olur. Bununla birlikte sitede W3C standartlarına uygun bir altyapı hazırlamaya gayret ettim. Site şu anda hem Xhtml hem de Css valid (Geçerli) olarak görünüyor. Sizlerden yapıcı eleştirilerinizi bekliyor ve saygılar sunuyorum.

Site adresi: www.pvdzone.com

10 ay önce #
  2. Yeni başladım ama, bence hoş olmuş :) kahverengi tonlar hoşuma gitti.

10 ay önce #
  3. güzel olmuş ancak;
    seo adına hiçbir şey yok
    blogun konusu çok kısıtlı...
    bunların dışında güzel...

10 ay önce #
  4. Usta işi olmuş güzel :), ne kadar bu fan man olayları bizi bozsada seviyeli olduktan sonra bizede uyar, madem photoshop var, arka plana bu zatı muhteremin minik minik resimlerinden bir derleme yapsanız, gerçi aklınızdadır ama hızlı açılan resimleri olan bir resim galerisi ve bir müzik odası iyi olur gibi, kolay gelsin pol ve size başarılar.

10 ay önce #
  5. tasarımı daha güzelleşeceğine hiç şüpem yok.. tebrik iyi gidiyor.. v li versiyonlarını görmek ümidiyle..

10 ay önce #
  6. çok şık bir site olmuş :)

10 ay önce #
  7. Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Siteye daha ekleme yapacağım çok şey var. Zamanla gelişeceğini umuyorum. Canarkadaş kardeşimin dediği gibi yakın zamana kadar zat-ı muhteremin bir galerisini hazırlayıp siteye koyacağım. Galeri konusunda eklenti tavsiyeleriniz varsa şimdiden alabilirim. Bunun dışında Seo konusunda hiçbirşey yapmadım çünkü iyi bir Wordpress sitesinin ekstra Seo zımbırtılarına ihtiyaç duymayacağını kendi sitemden biliyorum. Zaten amacım burada seo yapıp hit arttırmak değil. Benimkisi kişisel tatmin. Eylültoprak kardeşim inşallah v2leri, v3leri de olur sitenin şimdilik böyle idare edicek bir süre. İlgin için teşekkür ederim.

Forum'a sonradan girebildiğim için herkese tek tek cevap yazma fırsatım olmadı lütfen kusuruma bakmayın.

Herkese Saygılar, Sevgiler.

10 ay önce #
  8. Galeri konusunda eklenti tavsiyeleriniz varsa şimdiden alabilirim.

Eklenti ile galeri oluşturmanızı tavsiye etmiyorum ama önce eklentilerden başlayalım, Sağlam olsun basit olsun resimlerimide 10 milyar dolarlık sitede barındırayım derseniz Fotobook, yine sağlam olsun, resimlerde sitemde elimin altında olsun derseniz Nextgen Gallery, o kadar önemli değil sıradan olsun diyorsanız FGallery, biraz daha görsel olsun derseniz, Simple Viewer, az resim kullanayım tek tek elle galeri oluşturayım, görselliği de olsun derseniz, benimde tavsiyem olan; WP-Hihgslide.

Ama bana sorarsanız buradan indirebileceğiniz dosyada 8 adet resim galerisi, 1 adet'de resim sitesi script'i var onlarla görselliği yüksek bir galeri oluşturun, reenkarne olmadan önce ohaaayolu olduğum için yine abarttım üstte bahsettiğim eklentileri de dosyaya koydum :), hepsinin içinde demolar yazılı resimli açıklamalar mevcut, kolay gelsin..

10 ay önce #
  9. Canarkadaş teşekkür ederim kardeşim, zahmet edip o kadar yazmışsın. Kesinlikle bu söylediğin eklenti ve uygulamaları inceleyeceğim. Bir kez daha teşekkür ederim sana.

10 ay önce #
  10. Canarkadaş teşekkür ederim kardeşim, zahmet edip o kadar yazmışsın. Kesinlikle bu söylediğin eklenti ve uygulamaları inceleyeceğim. Bir kez daha teşekkür ederim sana.

Ne demek üstat, ben sizi Türkçeleştirdiğiniz temalardan biliyorum, samimi söylüyorum Wordpress sistemi Türkiyede varsa, ben 6 ay önce kod görsem mertek sanırken şu an naçizane bir sitem varsa, bu Wordpress Türkiye ve sizler sayesindedir, asıl ben reşekkür ederim.

10 ay önce #
  11. Kardeşim çok teşekkür ederim. Alçakgönüllülüğün ile bizlerin kalbini fethettin. Yazdığın yazıyı da okudum ve kendi acemilik günlerime geri döndüm. Hoş anılar ve arkadaşlıklar buldum bende çoğu zaman bu alemde. Erhan (yakuter) iyi bir kardeşimizdir. Sürekli yardım eden yardımcı olmayı seven bir insandır.

Tekrar teşekkür ediyorum, alakanı esirgemediğin için. :) (sitene en kısa zamanda girip bir yorum yazacağım şimid okulda olduğum için fazla hızlı bir bağlantım yok.)

10 ay önce #
  12. :) Bilmukabele, yorumunuzu bekliyorum.

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.