WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

bir widget problemi daha :(

(6 posts)
  • 6 ay önce enigma tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. arkadaşlar yeni bir alan adı aldım ve wordpress kurdum daha çok yeniyim :( önceden bir wp blog kullanıcı olarak wpye aşinayım ama yine de olmadı.

widget eklentisi kurdum. etkinleştir diyince önlenemez bir hataya sebebiyet verdiği için etkinleştirilemedi diyor. ayrıca bileşenler sayfasında da
    "Fatal error: Cannot redeclare register_sidebars() (previously declared in /home/eliflamr/public_html/wp-includes/widgets.php:22) in /home/eliflamr/public_html/wp-content/plugins/widgets.php on line 22"

böyle bir şey yazıyor. wpdeki bloğumu normal site adresime taşıdık acaba bundan mı kaynaklanıyor.

yardım edin lütfen..

Tarih: 6 ay #
  2. Doğru cevap mı veriyorum bilmiyorum ama, büyük bir ihtimalle doğru sallıyorum; Wordpressde epeydir Widget özelliği kurulu geliyor, eğer siz widget eklentisini extradan tekrar kurduysanız sorun buradan kaynaklı olabilir, eklenti kurmadan yan menü bileşenlerini kullanabiliyorsunuz yeterki temanız widget uyumlu olsun.

3. eklentileri iptal ettim bu sefer de bu çıktı :(

"
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eliflamr/public_html/wp-admin/widgets.php on line 35

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eliflamr/public_html/wp-admin/widgets.php on line 41 "

:'(

4. Wordpress'i kurarken kullandığınız dosyaları sunucuya üstüne yazdırarak bir kaç kez tekrar gönderin.

5. yani ?? üstüne yazdırmak ne demek desem :)

acemi olduğumu başta söylemiş miydim ?? bu arada wordpressi de ben kurmamıştım zaten :(

6. Sunucuya Wordpress kurulum dosyalarının olduğu yere aynı dosyaları tekrar gönderin, bu dosyalar var üstüne yazalım mı diyen soru penceresine evet deyin.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.