WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

bu hata nedir

(9 mesaj(lar))
  • 10 ay önce mahonii1987 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. WordPress veritabanı hatası: [Table 'ceptrkc_ceptrk.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT p2c.category_id AS cat_id, COUNT(p2c.rel_id) AS numposts, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) + '3' AS last_post_date, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) AS last_post_date_gmt FROM wp_post2cat p2c INNER JOIN wp_posts posts ON p2c.post_id=posts.id WHERE 1 = 1 AND posts.post_type = 'post' AND posts.post_status = 'publish' AND posts.post_date_gmt <= '2007-10-28 16:27:10' GROUP BY p2c.category_id ORDER BY numposts DESC

arkadaşlar etiket simle tag olayını kurdum ve sitenin www.ceptrk.com yani index de böle çıkıyo ama normal konulara girince öyle çıkmıyo nedir nasıl düzeltebilirim yardım

Tarih: 10 ay #
  2. ilk defa gördüm böyle bir hatayı. Eklentiyi etkisizleştirin öyle deneyin.

3. etkisizleştirdimmi gidiyo ama ben 2.3 tag oalyını istiyorum versiyonum 2.3 tag olayı olmalı sitemde

4. Buraya bakın, aynı hata kodu sorulmuştu sanırım.

Düzenleme:

2.3 te Simple Tagging çalışmaz, çünkü etiket sistemi artık Wordpress'de varsayılan, Simple Tagging'in yazarı 2.3 için de bir eklenti yazmış diyorlardı forumda bir arkadaş bahsetmişti ama şu an bulamadım

5. 2.3 ün içinde zaten bir etiket sistemi bulunuyor

<?php the_tags('Etiketler:', ', ', '
    '); ?>

kodunu kullanmanız yeterli.

6. allah senden razi olsun öldüm 2 3 gündür bu tag yüzünden duydum okudum bi yerden 2.3 de tag olayının 2.3 otomatik olduğunu ama çözememiştim tşk.ler

7. önemli değil.
    http://www.dmry.net/ de arayarak bulabilirsin 2.3 etiket sistemi hakkında her şeyi

8. Sayfanıza (sanliforum.com) girdiğimde "Avast" antivirüs programı bir virüs buldu.

Bağlantı "datingslist.info" gibi bir ağdan alıyordu dosyayı.

Bilginize...

9. @mahonii1987 sorsan söylerdik dert ettiğin şeye bak..

@canarkadas onu ben demiştim ;)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.